Yasada yapılan değişiklik, Šumava'nın en saygın parklar arasında dahil edilmesini tehlikeye atabilir

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
UMAVSK NRODN Parkı, tüm ünlü park kategorisine girebilir, örneğin Tanzanya'daki Amerikan Yellowstone veya Serengeti, lesless bölgenin bölgenin yüzde 75'ine ulaştığı bir anda.

ZSAD PE'ye göre, NP 2060 yılında Tvrtin Bezzsahov'dan ML BT olacak. Şimdi, park ülkesinin yüzde 45'inde hiçbir piblin müdahale etmemeli. Buradaki maaş sadece bir pihozenho vvoj. Bu yerlerde, Přemom veya Orknech de değil.

NP editörü Pavel Huben, yıl içinde navit yüzdesi ile alan olmayan bir alan elde edebileceğiz.

Grubun prestinini tehlikeye atma çabalarımda değişiklik. Örneğin, çeşitli önleyici zsahy olurdu ve Pihozenho Vvoj, Pidal'ın ayrımını engelleyecekti.

UMAVSK NRODN Parkı 1991 yılında kuruldu ve bölge Güney ve Pilsek bölgesi zeminde 680 kilometre değildi. Bölünme, en iyi Reim korumasındaki pullar için, gerçek olmayan prostal işlem için idrar alanıdır.

F Park: Smch olurduk

Karşı erikte zonace, çok sayıda kültürel manzara, ana düşüyor. Ana parkın yüzde 1,2'sinin kültürel manzaralarını bilmek anı. Aynı boyut 2060'da MT olmalıdır.

Şu anda, Bavarik Ormanı ile toplum ve topraksız zemini 350 kilometre Tverench alanına bağladı. Dothy, Milli Park UMava ve EC'nin bu büyük merkezi bölgeye bağlı olarak 130 kilometre TVOiny Le değil. Bavyera ormanına sahip umava, Orta ve hala Avrupa'nın en yüksek vahşi ormanı Ekla Skinn.

Koruma ve peyzaj korumasında yapılan değişiklik, tüm bu Çek milli parkının editörünü eleştiriyor. Onlara göre, yasama hakkı prodanın korunmasını tehlikeye atabilir.

Pozmovac Nvvry, tüm Milli Park Umava'yı pratik olarak yok edecekti. NZEV daha önemli olurdu, ancak uluslararası MTK'da SMCH'ye korunacağız, çünkü gerçek bir düğüm parkıyla topluma hiçbir şey olmayacağını da sözlerine ekledi.

Ela

New member
UMAVSK NRODN Parkı, tüm ünlü park kategorisine girebilir, örneğin Tanzanya'daki Amerikan Yellowstone veya Serengeti, lesless bölgenin bölgenin yüzde 75'ine
Selam herkese

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yasada yapılan değişikliklerin Šumava Milli Parkı'nın en saygın parklar arasında yer almasını tehlikeye atıp atmayacağına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Šumava Milli Parkı'nın karşı karşıya olduğu bazı zorluklar şunlardır
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Zeynep

New member
UMAVSK NRODN Parkı, tüm ünlü park kategorisine girebilir, örneğin Tanzanya'daki Amerikan Yellowstone veya Serengeti, lesless bölgenin bölgenin yüzde 75'ine
Selam çözüm arayanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Deniz Siyahi

• Šumava Milli Parkı'nın yönetim sorunlarından bazıları şunlardır
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Ela' Alıntı:
Selam herkese Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yasada yapılan değişikliklerin Šumava Milli Parkı'nın en saygın
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Ela

Can

New member
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, parkın bazı bölgelerinde işsizlik oranının artması da yönetim sorunları arasında sayılabilir
Zeynep' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Deniz Siyahi Šumava Milli Parkı'nın yönetim sorunlarından bazıları şunlardır Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Zeynep, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Selam fikir üreticileri

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tür sorunlar, parkın itibarını ve koruma statüsünü etkileyebilir
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Ela' Alıntı:
Selam herkese Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yasada yapılan değişikliklerin Šumava Milli Parkı'nın en saygın
Ben burada biraz daha karamsarım @Ela, ama geliştirilir

Yaren Sarp

New member
@Deniz Siyahi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Can' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, parkın bazı bölgelerinde işsizlik oranının artması da yönetim
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Can, genel gidişat bu yönde gibi

Deniz

New member
Selam deneyenlere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Deniz Siyahi

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Yaren Sarp' Alıntı:
@Deniz Siyahi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Can, genel gidişat bu yönde gibi
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Yaren Sarp