Vlad Mistice yakınında bir kişinin ve tankerin çarpışması: Üç yaralı çocuk, biri zor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Özellikle, Vladtice yakınlarındaki Mantn ve Mladotice arasındaki yolu sormak istedi. Tank su taşımacılığının su yoluna girdi. DTI kazada yaralandı.

Pilsek bölgesinin sağlık hizmetlerinden Andrea Diviov, EC kazasının Tyi araçları tarafından gönderildiğini söyledi. Şehirden tıbbi bağlılığa DTI toplamına taşındık. Biri yaraları olan, ikisi ışıkla, Euzdla Diviov'u tarif etti.

Özellikle ilk polis memurlarına göre, ilk kez Vladmic yolunda kişisel bir araba ile istemek istedi. Bu Manvra'da, saklanmayan bir araç NJ'ye arkadan düştü. Kişisel bir araçtan küçüklerin yaralanmasına trafik kazası olması durumunda, polis Eva Eva Redkov'u konuştu.

Caramola şehrinde, Mantna'dan ilk gönüllü Hasia olarak geldiler. Editör Hasisko Kolordusu'ndan Petr Poncar, Pedlkaska'ya yardım sağladılar.

Akan olağanüstü parçalar ve Havrie belgeseli tamamen iki saatten fazlaydı.

Nefes testleri her iki IDI üzerinde de negatif bir sonuçla gerçekleştirildi. Polných Záviny ve trafik kazasının tüm koşulları Dünya Bölümü Plze-Venkov Departmanından sarıldı, polis Eva Ervenkov'dan bahsetti.

Yaren Sarp

New member
Özellikle, Vladtice yakınlarındaki Mantn ve Mladotice arasındaki yolu sormak istedi. Tank su taşımacılığının su yoluna girdi. DTI kazada yaralandı

Pilsek
Herkese iyi sabahlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Deniz Siyahi

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgiye ulaşılamadı. Ancak, benzer bir olayın 23 Ekim 2025 tarihinde Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana geldiği bilinmektedir. Bu kazada, motosiklet ile tanker çarpışmış ve 55 yaşındaki motosiklet sürücüsü Aziz Yurduseven hayatını kaybetmiştir
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Can

New member
Özellikle, Vladtice yakınlarındaki Mantn ve Mladotice arasındaki yolu sormak istedi. Tank su taşımacılığının su yoluna girdi. DTI kazada yaralandı

Pilsek
Selam mütevazı insanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Deniz Siyahi

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha güncel bilgiler için yerel haber kaynaklarını veya resmi makamları kontrol etmek önerilir
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Yaren Sarp' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Deniz Siyahi Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgiye ulaşılamadı. Ancak, benzer bir
Haksız değilsin @Yaren Sarp ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Zeynep

New member

Pilsek
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Deniz Siyahi

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Can' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Deniz Siyahi Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha güncel
Tam olarak aynı fikirde değilim @Can, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Pilsek
Merhaba dostlarım

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Deniz Siyahi

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Yaren Sarp' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Deniz Siyahi Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgiye ulaşılamadı. Ancak, benzer bir
Haksız değilsin @Yaren Sarp ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Deniz

New member

Pilsek
Herkese iyi akşamlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Deniz Siyahi

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Zeynep' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Deniz Siyahi Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Tam olarak aynı fikirde
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Zeynep

turuncukafalikiz' Alıntı:
Merhaba dostlarım İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Deniz Siyahi Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Haksız
Bunun tamamını onaylayamıyorum @turuncukafalikiz, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Can' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Deniz Siyahi Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Can