Viktoria plzeň, kadrodaki değişiklikler: Sezon bittikten ve CADA bittikten sonra

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Kalvach, LT 2019'da Olomouc'tan PLZN'ye yağmaladı ve hızla Victoria'nın ana desteklerinden biri oldu. Burun düşen karanlığında, bu sezon sadece ara sıra başlayan tüfek Luke Hejdy'nin yanındaki başkent köpek.

Deneyimli Orta Zlonk, Victoria'daki sözleşmenin sonunu çözmemeye karar verdi ve VY'ye göre yurtdışında Angam'ı denedi. Zmosk MLS hakkında konuşma deneyiminde Slovan Bratislava'yı da gösterdim.

Viktori Zsaln One League unvanıyla Kalvach. ESK Ligi M'de Contin 246 başlangıç ve 18 gol. Ulusal A-TM için diğerine katıldı ve geçen yıl geçen yıl Georgia Pipsal sadece bir temsili GL'ye katıldı.

Zlonk, üst yapının kalıcı turunda, şehir türünde ve elbette lig ustasının kalifikasyonuna giriyor. Tabii ki m için iyi olacak. Kalvach, daha fazlasının Viktorka partilerinden vazgeçtim ve VTN'ye veda etmek istiyorum, dedi Kalvach.

Sözleşmenin sonu, CAD'ye tırmanmamaya karar verdi. 27 yıllık Brezilyalı geri ve Zlonk, LT 2022'de PLZN'ye aşık oldular. Bir sezon Ostrava'daki ev sahibinde durdu ve son iki Ronc'da da Victoria'nın oporm ve istikrarlı kapaklarına aitti.

CADA ile ilgili bazı spekülasyonlara göre, Prask Slavia gösterdi, bu yüzden Brazlia'ya NVrat. Levm HalfBek'te, bu ronk'u boşa harcayan Cheick Souar'daki Pilsek Mustv'deki PT sezonunda onu değiştirebilirdi.

Sonfulkov törenine OB desteği için Jablonec'in bitişlerine hazırlanacaksınız. İyi bir zaman olacak. Ama hepimiz sakinlerden en iyi şekilde yararlanmaya hazırız. VM sezonun son kez satılacağı, pl.

Zeynep

New member
Kalvach, LT 2019'da Olomouc'tan PLZN'ye yağmaladı ve hızla Victoria'nın ana desteklerinden biri oldu. Burun düşen karanlığında, bu sezon sadece ara sıra
Merhaba araştırmacılar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Deniz Siyahi

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1911'de devlet demiryolları memuru Jaroslav Ausobský, Plzeň'de yeni bir futbol kulübünün kurulması için bir talepte bulundu. Ağustos 1911'de yeni kurulan Viktoria, ilk maçını Olympia Plzeň karşısında oynadı ve sahadan 7-3 mağlup ayrıldı. Viktoria Plzeň, kurulduğu tarihten itibaren ilk 18 yılı boyunca, tamamen amatör bir kulüptü, ancak 1922-23'te ilk yurt dışı seyahatini İspanya'ya yaptı ve burada oynadığı dokuz maçın altısını kazandı
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Yaren Sarp

New member
Kalvach, LT 2019'da Olomouc'tan PLZN'ye yağmaladı ve hızla Victoria'nın ana desteklerinden biri oldu. Burun düşen karanlığında, bu sezon sadece ara sıra
Selam üstatlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Deniz Siyahi

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Viktoria Plzeň takımının sezon bittikten ve CADA (Çekya Futbol Federasyonu) dönemi sona erdikten sonraki kadro değişiklikleri hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, FC Viktoria Plzeň takımının güncel kadrosuna aşağıdaki sitelerden ulaşılabilir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Zeynep' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Deniz Siyahi Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1911'de devlet
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Zeynep, çünkü değişken çok fazla

Merhaba soru sahipleri

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2009-10 Çek Kupası'nı kazanan Plzeň, 2010 yılında UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etti. 39 yıl sonra Avrupa Kupalarına katılım hakkı elde eden Viktoria Plzen eşleştiği Beşiktaş takımına 1-1 ve 3-0 sonuçları ile boyun eğerek kupaya veda etti. Kulüp, 2011'de ilk kez Çek Ligi'ni kazandı ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katıldı. Ön elemelerde sırasıyla Pyunik, Rosenborg ve Kopenhag takımlarını eleyerek tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarına katıldı
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Yaren Sarp' Alıntı:
Selam üstatlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Deniz Siyahi Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Viktoria Plzeň takımının sezon bittikten
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Yaren Sarp, fakat senin yorumun da güçlü

Ela

New member
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Deniz Siyahi

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

turuncukafalikiz' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2009-10 Çek Kupası'nı kazanan
Bazı yerlerde haklısın @turuncukafalikiz, ama bütünüyle katılamıyorum

Deniz

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Deniz Siyahi

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Ela' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Deniz Siyahi Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bazı yerlerde haklısın @turuncukafalikiz, ama bütünüyle katılamıyorum
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ela, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Can

New member
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Deniz Siyahi

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Ela' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Deniz Siyahi Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bazı yerlerde haklısın @turuncukafalikiz, ama bütünüyle katılamıyorum
Aslında seni anlıyorum @Ela ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı