Unicorn'dan milyarder Vladimir Kovar helikopterle çarptı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Tamamen dolu olana göre, tavan, rakovnutko, rokycany, plazch ve zpt'de pistonlu strachovice'den strachovice'ye uçtum. Uçuş ml yaklaşık bir saat ve MF dnes vladimr metal için tarif edilen PL alır.

11: 30'da yükseldi ve uçuş boyunca Dicm Snídisko Prag bilgileri veya PSLUNMI yıllarıyla temas halindeydi.

Podku'daydı. Strachovice'deki son mantar tutuklamasını yapmak istedim, böylece 5 ila 10 düğüm arasında sle'nin önündeki pistant üzerinde terleyeceğim, tek boynuzlu at yazılımının metal kurucusunu tarif ettim ve en yaygın yüzlerce arasında Pat.

Yükün levotoive'sinde, muhtemelen kendi havamda yer alan NHL'yi aradım ve yaklaşık 120 metreden düştüm. Dib yapmak mümkün değildi, o saniyelerde yerde olduğum saniyelerde pilot devam etti.

Saat 12: 54'te yerde, nefesini kesti, ama kırılmak ve helikopterden çıkmak için stail.

UM köyünden insanlar birkaç dakika içinde, yığın ve sonra piletl bir pervane idi. OM'nin halledildiği düz m ila plzn. Bana yardım etme ihtiyacını, özellikle de köyden, polis memuru, cıvıltılı, Hasim, iyi kontrollü hava süitinin helikopteri Postenka'ya yardım etme ihtiyacını sunmak istiyorum. Lochotn için Pilsen'deki Focultn Hastanesi'nde acil durumlarda tamamen seçilmiş bir PE aldım ve bir ortopedik ICU'da bir çapa kırığı ve birkaç mola ve tybod -serbest köpekten kötü bir ebry, daha sonra iki yıllık metal, bir yuva ve en derin bir yuva olduğu gerçeğiyle geçici olarak aldım.

Guunbal Cabri pervanesinin yapısının hayatını kurtardığı ortaya çıkıyor. Makinede SM.

Pilsek bölgesinin sağlık hizmetlerinden Martin TPN'ye göre, her zaman stabilize bir durumda ve o zamanlar yaralandı. Alt konetler alanında yaralı bir ışık karakteriyle PE'ye düştük. RAID mekanizmasının doğasında Nicmn, TPN'yi özetleyen tıbbi için hava taşımacılığıydı.

Birincisine göre, hava kazalarının kötülüğü muhtemelen pilotlardaki bir hata hakkında. Hızı kaybetmek için, asil rol arkadan oynandı. Düşen düşüşe yanıt vermek gerekir. İşe yaramadığında, bir sorundur, devletin durumunun hava kazaları Josef bejdk'ün bulunması için fazlasını açıkladı.

Metalin çöktüğü makine 2020'de Fransa'da Çek Cumhuriyeti'nde kayıtlı bir kayıtlı. Yazar helikopter, Vest Hard Pistn'deki PM'yi inceledi. Kaldırmanın ikisi yoktu. Bu TDN'de, DIC ünitesindeki verileri ürünle analiz etmeye çalışalım. Bakalım ne bulalım, çünkü 2020 yılı erkeklerle birimler ile VT veri kalitesi EKL Bejdk arasında bir arayüzdü.

Örneğin bir kaza, birkaç kişi. SVDECTV'leri, olanların mozaikindeki kapalı sobaların havayolu şirketi için olacak.

El pervanesi hızla yere ulaştığında bile, The Civinger'e göre pilot makineyi kaydırmaya çalıştı. Ona katıldı, vaat ediyordu. Bu nedenle, sağlık sonuçları oldukları gibidir. Çok gittiği ortaya çıktı, Josef Bejdk kapandı.

Birkaç MSC alacak. Şehirdeki Hasia, çarpışma makinesindeki pili kopardı, polis memuru pilotu köpüğe hastaneye gitmesini sağladı. Polise göre, Barbora Materov alkol negatifi için bir nefes testi pilotuydu.