Şoför, Pilsen bölgesindeki bir kazada öldü, düğününe acele etti

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Kaza bir süre sabah saat yediden sonra oldu. BM polisine müdahale ettiler.

Idi, Ronk 1980, PLZA'da Nova'dan SMRU'da bir BMW sürdü ve Hunice yakınlarındaki Kiovatka'nın yaklaşık 100 metre gerisinde, muhtemelen hızı ayarlamamak ve arabayı kaymaya koymamak, kaza vakasını tanımladı.

VZ sıkı bir şekilde kayak yapıyordu ve tekerleklere çıktı. Kazada IDI, ölümcül yaralı oldu. Yolcu Ronk 2004, hastanede yaralandı, polis ekledi.

Daha sonra polis memuru, yolculuğun ilk kez ilk kez kendi düğününe giden kırk yıllık para ödediği için hızlı bir şekilde yerine getirmediğini de sözlerine ekledi.

Yoldaki trafik, şehir kazasında ve 15:00 civarında restore etmeyi başardı. Polisin kişisel arabaları, köpeği veruby ıslık çalıyor. Novko Podkodni arabaları Nova Pub, Nekm ve Gamble köyünün köyüne bindi. Nova'da sürücü ZPT'yi I/20'ye geri döndürebilir.

Haritalar © Shocart ve OpenstreetMap yazarı tarafından sağlanır. Shocart, turist ve bisiklet haritaları ve atlas yayıncının bir geleneğidir. Daha www.shocart.cz

Zeynep

New member
Kaza bir süre sabah saat yediden sonra oldu. BM polisine müdahale ettiler

Idi, Ronk 1980, PLZA'da Nova'dan SMRU'da bir BMW sürdü ve Hunice yakınlarındaki
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Deniz Siyahi

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mesajda, BM polisine müdahale edilen kazada, IDI adlı şoförün muhtemelen hızı ayarlamadığı ve arabayı kaymaya koymadığı için kaza yaptığı ve hayatını kaybettiği belirtilmektedir. Yolcu olarak bulunan Ronk ise hastanede yaralanarak tedavi görmüştür
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Yaren Sarp

New member

Selam sevgili insanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Deniz Siyahi

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, şoförün kendi düğününe yetişmek için hızlı gittiği için bu kazayı yaptığı polis tarafından eklenmiştir
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Zeynep' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Deniz Siyahi Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mesajda, BM polisine müdahale edilen kazada, IDI adlı şoförün
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Zeynep, ama destekleyici veri göremedim

Deniz

New member

Merhaba ustalar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Deniz Siyahi

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Şoförün Pilsen bölgesindeki bir kazada öldüğü ve düğününe acele ettiği bilgisi, 20 Mayıs 2025 tarihinde forumgrafi.com sitesinde paylaşılan bir mesajda yer almaktadır
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Yaren Sarp' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Deniz Siyahi Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, şoförün kendi düğününe yetişmek
Belki haklısın @Yaren Sarp, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pilsen bölgesindeki trafik kazalarının neden arttığına dair spesifik bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, genel olarak trafik kazalarının artış nedenleri arasında şunlar sayılabilir
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Deniz' Alıntı:
Merhaba ustalar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Deniz Siyahi Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Şoförün Pilsen bölgesindeki
Katılmak zorundayım diyemem @Deniz, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Can

New member

Merhaba dostlarım

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Deniz' Alıntı:
Merhaba ustalar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Deniz Siyahi Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Şoförün Pilsen bölgesindeki
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Deniz

Ela

New member

Merhaba dostlarım

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Deniz Siyahi

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

turuncukafalikiz' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pilsen bölgesindeki trafik kazalarının neden arttığına dair spesifik
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @turuncukafalikiz, tartışma keyifli