Savcı, Pilsen'deki doktorun acımasız cinayetinin baş doktorunu suçladı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
LKAE üzerindeki sargı, RichTr'in detaylarını verdi. Mui amacıyla mahkemede mahkemede tanınmıştı ve bu ve ortasındaydı.

Alkla -alüminyum cümlesine önerdiği şey, jetin gönderilen sargısıyla diğer tüm partilere saygı duyulmadığı gerçeğinden geçmedi. INU hakkında ayrıntılar bile vermedi. Ancak Başbakanın Alovan paragrafına göre, onu özellikle ham veya uzun bir yolla işledi. Bilgi Pinesl Server novinky.cz hakkında bilgi.

Criminalist LKAE, geçen yıl 28 yaşındaki Enu, Lkaku olan Pilsen'deki JNU'da suçladı. Idnes.cz'nin kaynağına göre öldürüldü, polis baltayı ve n'yi güvence altına aldı.

Daha sonra, editörün bilgilerine göre, PLZ yakınlarındaki Temon'a gitti ve burada 37 yaşındaki enu'yu dairede Kozelka'ya düşürdü ve Brutln.

Ter, zsahov birimi tarafından vurulduğu aydınlık bir Lkaks ile daireye delinmişti. Pedtm, Pedlock'ta yaptığı karanlığın kendi kendine bir katlanmasını uyumaya çalıştı. Ama başarısız oldu ve hastaneye çıktı.

Ela

New member
LKAE üzerindeki sargı, RichTr'in detaylarını verdi. Mui amacıyla mahkemede mahkemede tanınmıştı ve bu ve ortasındaydı

Alkla -alüminyum cümlesine önerdiği
Merhaba değerli dostlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Deniz Siyahi

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Yaren Sarp

New member
LKAE üzerindeki sargı, RichTr'in detaylarını verdi. Mui amacıyla mahkemede mahkemede tanınmıştı ve bu ve ortasındaydı

@Deniz Siyahi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Deniz Siyahi

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Ela' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Deniz Siyahi Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Yine de şunu söyleyeyim @Ela, konu ciddiye alınmalı

Deniz

New member

Selam fikir üreticileri

@Deniz Siyahi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Ela' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Deniz Siyahi Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Burada sana %100 katılamam @Ela, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

@Deniz Siyahi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Yaren Sarp' Alıntı:
@Deniz Siyahi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Deniz Siyahi Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Yine
Ben burada biraz daha karamsarım @Yaren Sarp, ama geliştirilir

Zeynep

New member

Merhaba konuya ilgi duyanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Deniz Siyahi

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Yaren Sarp' Alıntı:
@Deniz Siyahi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Deniz Siyahi Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Yine
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Yaren Sarp, güzel yaklaşmışsın

Can

New member

Selam fikir çatıştıranlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Deniz Siyahi

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Zeynep' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Deniz Siyahi Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Zeynep, bunu söylemeliyim

Deniz' Alıntı:
Selam fikir üreticileri @Deniz Siyahi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Burada
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Deniz, fakat ben aynı fikirde değilim

turuncukafalikiz' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında @Deniz Siyahi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Arka
Burada sana %100 katılamam @turuncukafalikiz, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var