Polis, Pilsen bölgesindeki ailede cinayet teşebbüsünü kurtardı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Halka açık saatlerden itibaren, deney aşamasında, STI X'deki polis memuru olan Kuzey Pilsen'deki Pbuznmi arasında ulaşması gereken özel suçlu suçlularla ilgileneceğiz.

Enu'dan şüphelendiler ve polis hücresine koydular. Atların süreci sırasında suçlu suçlular, davaya suçlu Zen Mon.

Bilgi Idnes.cz'ye göre, kalabalık girişimi LNCH'de gerçekleşti. Juniors, Operasyon Müfettişi ile birlikte, MUE'nin önüne müdahale etti, Ronk 1992, kurnazlık için Martin TPN'yi doğruladı.

TPN, gerekli Oeten'den sonra, tıbbi duruma stabilize edilmiş bir durumda göğüs bölgesinde bıçaklanmış bir yaralanma olan bir eyalette olduğunu da sözlerine ekledi.

Krimi-Plze Mue'ye göre, eski karısı bıçakladı, o zaman içinde.

Yaren Sarp

New member
Halka açık saatlerden itibaren, deney aşamasında, STI X'deki polis memuru olan Kuzey Pilsen'deki Pbuznmi arasında ulaşması gereken özel suçlu suçlularla
Selam yeni başlayanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Deniz Siyahi

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Olası kastla işlenen suçlara teşebbüs mümkün değildir
  • Türk Ceza Kanunu'na göre, cinayete teşebbüs suçu için öngörülen ceza, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası yerine 13 ila 20 yıl arasında hapis cezasıdır
  • Bu sonuç, "olası kastın netice ile belirlenmesi" ilkesine dayanır; fail, hangi sonuç gerçekleştiyse ondan sorumlu tutulur. Dolayısıyla, teşebbüs için gereken "belirli bir suç işleme iradesi" ve "bu iradenin icra hareketlerine yansıması" olası kastta mevcut değildir
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Can

New member
Halka açık saatlerden itibaren, deney aşamasında, STI X'deki polis memuru olan Kuzey Pilsen'deki Pbuznmi arasında ulaşması gereken özel suçlu suçlularla
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Deniz Siyahi

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
  • Bu şartlar bir arada bulunduğunda, fail kasten öldürmeye teşebbüs suçundan dolayı cezalandırılır
  • Önemli not : Etkin pişmanlık hükümleri, kasten öldürmeye teşebbüs suçunda uygulanmaz
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Yaren Sarp' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Deniz Siyahi Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Olası kastla işlenen suçlara teşebbüs
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Yaren Sarp, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ela

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Deniz Siyahi

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cezalar, failin eyleminin ağırlığına, mağdurun durumuna ve diğer özel koşullara bağlı olarak değişebilir. Ayrıca, haksız tahrik veya meşru müdafaa gibi durumlar ceza miktarını etkileyebilir
  • Sara Nöbeti Geçiren Vatandaş : Sivas'ta, tarihi valilik binası önünde sara nöbeti geçiren bir vatandaş, polis memurunun dikkati sayesinde kurtarıldı. Polis memuru, ilk müdahaleyi yaparak sağlık ekiplerine haber verdi
  • Cinayete teşebbüs , bir kişinin başka bir kişiyi öldürmek amacıyla hareket edip, bu amacını tamamlayamaması durumunu ifade eder
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Can' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Deniz Siyahi Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Can, biraz daha detay gerekirdi

Deniz

New member
Merhaba düşünenlere

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Deniz Siyahi

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, bu konuda farklı görüşler de bulunmaktadır; bazı kaynaklar, failin neticeyi göze alması durumunda teşebbüs hükümlerinin uygulanabileceğini belirtmektedir. Uygulama, olayın somut özelliklerine göre şekillenir
  • Yanıtın içeriği Cinayete teşebbüs , bir kişinin başka bir kişiyi öldürmek amacıyla hareket edip, bu amacını tamamlayamaması durumunu ifade eder. 2 4 Bu suçun oluşması için iki önemli şart bulunmaktadır: Kasten hareket etme : Failin, mağduru öldürmeye yönelik kastının olması ve eylemlerini bilerek ve isteyerek gerçekleştirmesi gerekmektedir
  • Yanıtın içeriği Kasten öldürmeye teşebbüs suçu , aşağıdaki hallerde oluşur: Failin Kastı : Failin bir kişiyi öldürmek amacıyla harekete geçmesi ve bu kastın bilerek ve isteyerek olması gerekir. 1 2 Harekete Geçme : Failin öldürmeye yönelik eylemlerine başlamış olması. 1 Tamamlayamama : Failin eylemlerini elinde olmayan nedenlerle tamamlayamaması ve suçun yarıda kalması. 1 2 Ölüm Neticesinin Olmaması : Eylemler sonucunda ölüm sonucunun meydana gelmemiş olması
Can' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Deniz Siyahi Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu
Bu bakış açını anlıyorum @Can, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Selam biraz göz atanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

• Kasten öldürmeye teşebbüs suçunun unsurları şunlardır
  • Suçun oluşması için bu unsurların bir arada bulunması gerekir
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Deniz' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Deniz Siyahi Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, bu konuda farklı görüşler de bulunmaktadır; bazı kaynaklar
Burada sana %100 katılamam @Deniz, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Zeynep

New member
Merhaba gençler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Deniz Siyahi

• Polislerin dikkati sayesinde kurtarılan olaylar şunlardır
  • Kasten öldürmeye teşebbüs suçu , aşağıdaki hallerde oluşur
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Deniz' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Deniz Siyahi Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, bu konuda farklı görüşler de bulunmaktadır; bazı kaynaklar
Tam olarak aynı fikirde değilim @Deniz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında