Plzeň – Baník. Harakiri taahhüt ettik, Koubek pişirdik

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Çok fazla çizikti, lteil plzesk dantel miroslav koubek.

İkinci kez ikinci kez yeterince ANC vardı, ancak NAE verimliliği şimdi. İlk yarıda, adu anc'ımız olduğunda karar verebiliriz. Ayrıca, son zamanlarda brüt bir savunma hatası var. Pedchzely obma glm rakipleri. İlk başta patna tekme ve çelik, daha sonra böyle bir İK ML'nin başa çıkacağı bir durumda Jemelka'nın arkasına ITT'yi çevirmedi. Fazla anlamıyorum. Dme gl ve sonra böyle bir harakiri uyuyor.

Öte yandan, Bank, zayıflamış hatta bile, Schzeli'deki HV, Ewerton ve Rigo'yu yaraladı ve Frydrych'i cezalandırdı, Pilsen'deki Pilsen'de bir karı kutladı.

Glu koleksiyonundan sonra üzüm hızlı bir şekilde yardımcı oldu. Bunun tersi, rakibin o zaman belirsiz olması ve türleri atmamızdır. Prachvkch'te kombinasyon ve kalitede bugün NM Schzela hafifliği bile iki yerli içermedik. Ama tüm sezon Neskuten Mak, De ve Ombero'ydu, Ostrava Trenr Pavel Hapal'ı tarif etti.

Fasses'in kahramanı hostujc glman holec idi. İlk yarı sınıfta minimal Klovov vermezse, plze çok daha sakin olabilirdi. Esnek Palus'u hapsetti, memenin keskin RNA'sı tepede pizza idi ve Quinques'e belirli bir angi yaptı. Knick bu kısa sürede burkuldu, ama Oeten'e devam etti.

Muhtemelen en iyi belirleyici değildi, Bl rakibi vuracaktı ve kırmızı değildi. OTRA M'nin vurmak istemediği vm, ama ışık temasını onurlandırdım ve ayağımda diz çöküyorum. İlk anda korktum, ama çıktı, otuz yıllık bir Slovak Glman'ın lil. Plza her zaman çalışır, sadece bir GL verdiğim için rd. Sonra onu çevirdik ve dövülmüş ikiye attık.

Banka Ostrava ile DOMC bölümünden sonra hayal kırıklığına uğradı.

Viktoria, başlık için gruplar halinde bir saniyeye Slavia'yı kaçırdı, ancak şehir türünün kendi ellerinde olduğu maaş. PT VCend Olomouc'ta ve son turda evde Petla Jablonec'te özel düello varsa, sonuç için bankanın uçması gerekmez.

Kavga edelim, sonuna kadar savaşacağız. Mebol'umuz vardı, onu öldürmedik. Vin'de yalnızız, donduruyoruz. Kendinden emin bir bonus var, o zaman puanları almalıyız, sezonun geri kalanında Klok'un Sırp izleyicisi Markovia'yı zorlayacak olan Koubek.

Plza sağdan başlayacak mı?