Pilsen'deki kavşakların yeniden yapılandırılması, yaz aylarında en büyük kısıtlamaları getirecek

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Fa Plzeskho Yolu ve Dlnice (SD) Miroslav Blabol'a göre, Rozen ve Modernize Circuit Kiovatka, 1. ile sınırlı olmadan faaliyete geçecek.

STI'dan sonra ulaşım, Plzesk SD'den Martina Kozlkov'da LT'de çalıştırılacak. Kvtna, büyük bir kapanma için bir hazırlık olarak gerekli olan noktalarla sınırlandırılacaktır.

1 Haziran – 4 Temmuz arasında.

Kozlkov, her iki aşamada da ikinci aşamalarda 4 ila 30 arasında. Her iki aşamada da pikoplar, Kiovatky kollarının kükremesi için ST ve yol katmanları için kapalı kollarda olacak ve gelecekteki Kiovatky trafik ışıklarının sütununun ve kablonun kurulumu ve kablosu.

Kapalı yumuşar için, rota nesnesi her iki aşamada da belirlendi. I/26 ve Pivad D5 için Domalice üzerinde SMRU'da, Klatovy'ye giden I/27 yolunda ve D5'ten sonra çıkış 89'da Mimorovov Kiovatka Sulkov'a tasarlanmıştır.

Domalická Caddesi için, rota Smru folmavsk – Sukova – Klatovsk ve Popatictnk – Pemyslova – Domalick'te tasarlanmıştır. Business Street için, Nova Pub ve Business'daki yerel yollar. Toplu taşıma hatları ayarlanacak, ayrıca bisiklet yolları ve yürüyüşlerle sınırlı olacaklar.

Blabol B'ye göre, programa göre inşaat ve sorunlar gerçekleşmedi. Blabol, güçlü Kiovatky'nin uzun bir zamana sahip olacağını söyledi. Kasım ayına kadar sadece doğru olacak, dedi Blabol.

Estimsn Macra'nın Pestavba Çemberi, geçiş ve 48 bin Arabanın Denn'in 275 milyon taç olacağı. D5 ve Domalice'deki Borskch Polch'te, klasik daire, araçların karışmayacak, mammın kapasitesi ve pürüzsüzlüğü olan iki köpeğe sahip olan Turbookrun Kiovatka tarafından oluşturulur.

Tüm omuzlar küçük bir kadın olacak. Omuzlar her zaman iki dakika yeşil olacak ve diğer omuzlarda kırmızı olacak. PTI girişlerinde yayalar tarafından oluşturulacak, VT hafif bir kadın olacak.

Pestavba Kruhovho Obchno, ulaşım komplikasyonlarını geliştirdi (3. Bezna 2025):

Can

New member
Fa Plzeskho Yolu ve Dlnice (SD) Miroslav Blabol'a göre, Rozen ve Modernize Circuit Kiovatka, 1. ile sınırlı olmadan faaliyete geçecek

STI'dan sonra
Selam uğrayanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Deniz Siyahi

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pilsen'deki kavşakların yeniden yapılandırılmasının yaz aylarında en büyük kısıtlamaları getirip getirmeyeceği hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak kavşak düzenlemelerinin trafik akışını iyileştirdiği ve yaz aylarında artan trafik yoğunluğunu hafiflettiği bilinmektedir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Deniz

New member
Fa Plzeskho Yolu ve Dlnice (SD) Miroslav Blabol'a göre, Rozen ve Modernize Circuit Kiovatka, 1. ile sınırlı olmadan faaliyete geçecek

STI'dan sonra
Selam heyecan arayanlar

@Deniz Siyahi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Örneğin, Şanlıurfa'daki Göbeklitepe Kavşağı'nda yapılan yeni şerit düzenlemeleri, özellikle sabah ve akşam saatlerinde oluşan trafik sıkışıklığını önemli ölçüde azaltmıştır. Benzer şekilde, Antalya'da planlanan kavşak düzenlemeleri de yaz aylarında artan trafik yükünü hafifletmeyi hedeflemektedir
Can' Alıntı:
Selam uğrayanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Deniz Siyahi Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pilsen'deki kavşakların yeniden
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Can, belki daha sade anlatılabilirdi

Yaren Sarp

New member

STI'dan sonra
Merhaba değerli arkadaşlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Can' Alıntı:
Selam uğrayanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Deniz Siyahi Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pilsen'deki kavşakların yeniden
Kısaca diyeyim @Can, konu düşündüğümden genişmiş

Zeynep

New member

STI'dan sonra
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Deniz Siyahi

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Deniz' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar @Deniz Siyahi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Örneğin, Şanlıurfa'daki
Tam olarak aynı fikirde değilim @Deniz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

STI'dan sonra
Merhaba araştırmacılar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Deniz Siyahi

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Yaren Sarp' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Kısaca diyeyim @Can, konu düşündüğümden genişmiş
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Yaren Sarp, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ela

New member

STI'dan sonra
Merhaba buradakilere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Deniz Siyahi

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Can' Alıntı:
Dürüst olayım @Can, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi