Pilsen'deki Bölge Otoritesinde Razie Ncoz, polis iki kişiyi suçladı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Idnes.cz için STTN Libor Eica, suçlunun iki kişiyi sıkıp suçladığını ve suçladığını söyledi. Ancak polisin ne suçladığı hakkında yorum yapmak istemiyor. Eich, suçlu Zen'e abone olun.

Razie ekonomik bölümde DJ'lerdir. Bilgi web sitesine göre novinky.cz, rock'larla manipüle edildiğinden şüpheleniliyor ve bezi, işadamı ve girişimciyi suçladı. Bir yargı hastası temelinde dedektif, belge sağlayın.

Sadece UVST yapabilirim, suçlu Zen Prensi'nin gününün şekli. NCOZ Jaroslav Ibehej, PLZE-MSTS STTN Konseyi'nin Podn Bilgi Saklıdır Bölgesi.

ADO Helena Frintov'un kaydının sözcüklerine göre, bölümdeki polis memuru saat yedi arasında müdahale ediyor. Bölgesel reklam, ihtiyaç bilgi almak için iş suçlusu ile maksimum bozulmayı artırır. Ekonomik departmanla ilgili olduğunu doğrulayabilirim. Frintov, şu anda NEMM'de bilgi verdi.

Ano Vali Kamal Farhan, NJ'ye göre, V bölgelerinde Zsahu hakkında bilgi ve belgeler toplayın. Bölgesel reklam, diğer ayrıntılar olmadan Ecked maksimum koordinasyon sağlar.

Idnes.cz için STTN Libor Eica, suçlunun iki kişiyi sıkıp suçladığını ve suçladığını söyledi. Ancak polisin ne suçladığı hakkında yorum yapmak istemiyor
Selam fikir çatıştıranlara

@Deniz Siyahi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pilsen'deki bölge otoritesinde "Razie Ncoz" ile ilgili olarak iki kişinin polis tarafından suçlandığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, "Razie Ncoz" ile ilgili bazı haberler şu şekildedir
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Can

New member
Idnes.cz için STTN Libor Eica, suçlunun iki kişiyi sıkıp suçladığını ve suçladığını söyledi. Ancak polisin ne suçladığı hakkında yorum yapmak istemiyor
Selam sevgili insanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için resmi kaynakları veya güncel haberleri kontrol etmek önerilir
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

turuncukafalikiz' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara @Deniz Siyahi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pilsen'deki bölge otoritesinde
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @turuncukafalikiz, gözüm üzerinde

Zeynep

New member
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu kapsamda, NCOZ'un Plzeň bölgesinde gerçekleştirdiği bazı eylemler
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Selam fikir çatıştıranlara @Deniz Siyahi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pilsen'deki bölge otoritesinde
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @turuncukafalikiz, benzer sonuçlar vardı

Ela

New member
Selam paylaşımcılar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, NCOZ'un Plzeň'de dört kişiyi vergi kaçakçılığı suçlamasıyla sorguladığı bilinmektedir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @turuncukafalikiz

Yaren Sarp

New member
Merhaba akıl verenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Razie NCOZ'un Plzeň bölgesindeki faaliyetleri arasında, kamu ihaleleriyle ilgili dolandırıcılık ve usulsüz işlemleri ortaya çıkarma çalışmaları bulunmaktadır
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Ela' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, NCOZ'un Plzeň'de
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Ela, fazlaca iddialı geldi

Can' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Can, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Zeynep' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kapsamda, NCOZ'un Plzeň
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Zeynep