Pilsen psikoterapisti Marek Rubricius'u Covid ve Cinsiyet Değişimi Hakkında

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
“Birisi bana 20 yıl önce bugün istediklerinden farklı bir bedende doğan çok fazla insan olacağını söyleseydi, muhtemelen onlara inanmayacağım” diye itiraf ediyor.

Sen bir terapistsiniz, birlikte çalışıyorsun çocuklar ve genç. Bugün bu yaş grupları nelerdir?
Bir grup kısaltılmış çocuk diyorum. Ebeveynleri, ne kadar çok çıkarları varsa, onlar için o kadar iyi olduğunu düşünüyor. Bir örnek, Pazartesi günü Salı günü Müziğe giden bir çocuk, Çarşamba günü voleybol için Çarşamba günü, Cumartesi günü antrenman için, aile de önemlidir, ancak herkes bir çocuk maçı için Louny'ye gitmelidir. Ve sonuç? Babam bütün gün bir bira alamadığı için endişeli. Bahçede olamayacağı anne. Ama ikisi de diyor ki, bunu çocuklar için yapacağız çünkü onları seviyoruz. Ama sonra streslerin birikmesine şaşıramazlar. Bir yetişkin de dahil olmak üzere her insanın bazen herkesin ve her şeyin sırtına tırmanabileceğini söylemesi gerekir. Kendiniz için en az yarım gün veya haftanın bir gününü araştırmak önemlidir.

Seks değiştirmek için bana gelen insanların her birinin farklı güdüleri, farklı tarihi, farklı duyguları vardır, ancak ortak bir şeyleri vardır. Kolay değiller, iyi değiller, bir şey istiyorlar.

Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile

Favori

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf ediyorsunuz

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edeceksiniz

Bugün katılın ve alın:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
  • Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim