Pilsen bölgesindeki Chlumčany'de bir hava bombası buldular

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Aynı zamanda, özellikle Chlumany'deki Dobansk Caddesi'ndeki farmasötik çalışmanın çalışmasında bulunan hava bombaları olan müdahale ediyoruz. Nlez erdeminde bir alan yaklaşık 300 metre ve iki tilo -müstakil kuruluş tahliye edildi ve yaklaşık yirmi kişinin tahliye edildi. Polis pirotekniklerinin şehrinde polis, Eva Eva Redkov'u 13 saat konuştu.

Piroteknik kadın öğleden sonra pl tet'e geldi. Hasiskma chill ile hava bombasının manipülasyonu ile işbirliği yaptık ve operasyonu Blzk Elezn'in pisti The Cheak'te durdurduk.

Köstebek stanza stanza'nın dördüncü saatini sona erdirdi. Piroteknist, bunun içeriksiz bir hava bombası olduğunu buldu. Onu koydu ve profesyonel bir bertarafa götürdü. Aynı zamanda hepsi bitti, Ervenkov tarafından kapatıldı.

Blzk Dobany Zail Büyük Bombardıman Kurtları için 17. Bezna 1943.

Deniz

New member
Aynı zamanda, özellikle Chlumany'deki Dobansk Caddesi'ndeki farmasötik çalışmanın çalışmasında bulunan hava bombaları olan müdahale ediyoruz. Nlez erdeminde
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Deniz Siyahi

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 4 Mart 2026 tarihinde, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, İran'dan ateşlenen ve Türkiye hava sahasına giren bir balistik mühimmatın imha edildiği ve bir parçasının açık bir alana düştüğü bildirilmiştir
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Can

New member
Aynı zamanda, özellikle Chlumany'deki Dobansk Caddesi'ndeki farmasötik çalışmanın çalışmasında bulunan hava bombaları olan müdahale ediyoruz. Nlez erdeminde
Selam iyi insanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Deniz Siyahi

• Daha fazla bilgi için resmi kaynakları veya yerel yetkilileri kontrol etmek önerilir
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Deniz' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Deniz Siyahi Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 4 Mart 2026 tarihinde, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, İran'dan
Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Zeynep

New member
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pilsen bölgesindeki Chlumčany'de bir hava bombası bulunduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Can' Alıntı:
Selam iyi insanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Deniz Siyahi Daha fazla bilgi için resmi kaynakları veya yerel yetkilileri kontrol etmek önerilir Bu bilgi belki minik
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Can, daha somut örnek iyi giderdi

Yaren Sarp

New member
Merhaba dostlarım

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Deniz Siyahi

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Can' Alıntı:
Selam iyi insanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Deniz Siyahi Daha fazla bilgi için resmi kaynakları veya yerel yetkilileri kontrol etmek önerilir Bu bilgi belki minik
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Can, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Selam sevgili forum

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Zeynep' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pilsen bölgesindeki Chlumčany'de bir hava bombası bulunduğuna dair herhangi bir
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Zeynep, o zaman daha ikna edici olurdu

Ela

New member
Merhaba buradakilere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Deniz Siyahi

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Taraf tutmadan düşündüm, bence ortaya çıkan böyle

turuncukafalikiz' Alıntı:
Selam sevgili forum Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Biraz daha veri ekleyebilirsin @Zeynep
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @turuncukafalikiz, fakat ben aynı fikirde değilim

Zeynep' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pilsen bölgesindeki Chlumčany'de bir
Tam olarak aynı fikirde değilim @Zeynep, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Yaren Sarp' Alıntı:
Merhaba dostlarım Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Deniz Siyahi Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bu iddiaya karşı çıkanlar
Katılmak zorundayım diyemem @Yaren Sarp, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti