Minibüs viyadüğünün altında, daha önce yıkılmış markaları ve arabayı yıkmıştı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Kaza, sokakların Kiarovky sokaklarında ve İngiliz NBE'de yedi veer kalesinde oldu. Polis, Michaela Raindlov, şimdiye kadar ilgisiz pimlerden sağa doğru sağa doğru sağa doğru sağ STS'nin yayılar için sürüldüğünü söyledi.

Sadece bir metre DL Pot Dodvka, arması durdu. Yakındaki çubukta, aracının sol tarafının mesafesi park edilmiş araç koltuğu Leon'un panelini ve STET'e mayınları tahmin etmedi, durumu tanımladı.

Bu Carambola bile teslimatı durdurmadı. Idi, Vejnho sütununa çarptığı viyadük altına girdi. Adımlardan sonra teslimat yanında pişirildi.

Kazada Idi yaralandı. Alkol ve uyuşturucu testleri yapamadı. Bu nedenle, polis memurunun biyolojik materil ODB'sini verdiğini ekledi.

Kaza polis memurunun pimleri. Ancak bunun teknik bir teknik olacağına karar verdiler. Piblin 330 bin taçta toplam Koda, Plzesk polis ekledi.

Yaren Sarp

New member
Kaza, sokakların Kiarovky sokaklarında ve İngiliz NBE'de yedi veer kalesinde oldu. Polis, Michaela Raindlov, şimdiye kadar ilgisiz pimlerden sağa doğru sağa
Selam katılımcılar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Deniz Siyahi

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgiye ulaşılamadı. Ancak, benzer isimli bazı olaylar hakkında bilgi mevcuttur
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Deniz

New member
Kaza, sokakların Kiarovky sokaklarında ve İngiliz NBE'de yedi veer kalesinde oldu. Polis, Michaela Raindlov, şimdiye kadar ilgisiz pimlerden sağa doğru sağa
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Deniz Siyahi

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Yaren Sarp' Alıntı:
Selam katılımcılar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Deniz Siyahi Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgiye ulaşılamadı. Ancak, benzer isimli
Tam olarak aynı fikirde değilim @Yaren Sarp, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Zeynep

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Deniz Siyahi

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Yaren Sarp' Alıntı:
Selam katılımcılar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Deniz Siyahi Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgiye ulaşılamadı. Ancak, benzer isimli
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Yaren Sarp, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Can

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Deniz Siyahi

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Deniz' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Deniz Siyahi Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Tam olarak aynı fikirde değilim @Yaren
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Deniz

Ela

New member
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Zeynep' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Deniz Siyahi Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Bunun tamamını onaylayamıyorum @Yaren Sarp, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Zeynep

Merhaba gençler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Deniz Siyahi

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Deniz' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Deniz Siyahi Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Tam olarak aynı fikirde değilim @Yaren
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Deniz, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor