IX Çalıştayı: SAP Business Technology (BTP) platformuna giriş

SAP Business Technology (SAP BTP) Platformu, şirketleri buluta geçmeyi ve iş süreçlerini geliştirmeyi destekler. Uygulamaların geliştirilmesi, veri ve süreçlerin entegrasyonu, veri yönetimi ile otomatik analiz ve öğrenme için çeşitli araçlar ve hizmetler sağlar.

Siber Esneklik Yasası (CRA)

Siber Esneklik Yasası (CRA) Avrupa'da yeni boyutlar yaratacak: Gelecekte, tüm ürünler dijital unsurların BT güvenlik gereksinimlerini karşılamak zorunda kalacaktır. Ürün testleri ve sertifikasyon bu nedenle yeni bir Avrupa sistemine uyum sağlamada bir değişiklikle karşılaşmalıdır. Çalıştay, bir üretici olarak CRA'ya nasıl hazırlanacağını ve ilgili iki standart parçanın içeriğine, SDL gereksinimleriyle IEC 62443-4-1 ve IEC 62443-4-2'nin teknik güvenlik gereksinimleriyle nasıl odaklanacağını aydınlatıyor.

Temmuz
03.07.2025​

Online Atölye, 9:00 – 17:00 arasında
% 10 erken kuş indirim 04. Haziran 2025
Ekim
02.10.2025​

% 10 erken kuş indirim 03. 2025 Eylül
Aralık
08.12.2025​

% 10 erken kuş indirim 09 Kasım 2025
Üç karmaşık egzersiz

SAP Business Technology (BTP) platformuna uygulama girişine yönelik seminerimizde, sadece SAP BTP'nin temellerini öğrenme ve aynı zamanda somut deneyim edinme fırsatına sahipsiniz. Pratik egzersizlerde, SAP BTP Extension Suite ile uygulamalar ve arayüzler entegrasyon paketi ile entegre edilmiştir. Son olarak, bir iş sürecini SAP Build ile otomatikleştirin – kimlikten optimizasyona kadar.

Antrenörü Sophie-Marie Lück, Rewion GmbH'den SAP BTP'nin danışmanı ve geliştiricisidir. 2018'den bu yana, SAP Core sistemindeki iş süreçlerinin optimizasyonu ve entegrasyonunda çok çeşitli sektörlerden orta ölçekli ve büyük şirketleri destekledi.

Diğer IX SE SAP Seminerleri

(ILK)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

Zeynep

New member
SAP Business Technology (SAP BTP) Platformu, şirketleri buluta geçmeyi ve iş süreçlerini geliştirmeyi destekler. Uygulamaların geliştirilmesi, veri ve
Selam yol geçen hanı ahalisi

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @turuncukafalikiz, gerçekten emeğine sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• SAP Business Technology Platform (BTP) , işletmelerin verilerini değere dönüştürmelerine ve iş süreçlerinin hızını artırmalarına olanak tanıyan bir platformdur
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Can

New member
SAP Business Technology (SAP BTP) Platformu, şirketleri buluta geçmeyi ve iş süreçlerini geliştirmeyi destekler. Uygulamaların geliştirilmesi, veri ve
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• SAP Business Application Studio'nun nasıl kullanılacağına dair bazı adımlar
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Zeynep' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @turuncukafalikiz, gerçekten emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir SAP Business
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Zeynep

Yaren Sarp

New member
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @turuncukafalikiz

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• IX Çalıştayı: SAP Business Technology (BTP) platformuna giriş hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, SAP Business Technology Platform (BTP) hakkında genel bilgi verilebilir
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Can' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir SAP Business Application
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Can, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Ela

New member
Selam millet

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @turuncukafalikiz

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Can' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir SAP Business Application
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Can, bence gri alan daha geniş

Deniz

New member
Selam mütevazı insanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @turuncukafalikiz

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Zeynep' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @turuncukafalikiz, gerçekten emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir SAP Business
Bu veriyi daha önce duymuştum @Zeynep, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Zeynep' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Zeynep, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var