İki çubuk, Leo'nun hala beklediği gol. Sanırım üst katta bir şeyler yaptım, o anlamıyor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Çocuklar gitmedikleri arkamdan içtiler. Ama bu değil, genellikle sezonda en az on iki verdim, Patnct GL. Tyek MM bu yıl muhtemelen Patnct, sadece bugün DV. Sanırım bazılarını yaptım, motorun 2: 1 üzerinden önceliğe göre bir buçuk aslanı rahatlattım.

Kodlar, oyunu evde tutmak için tutulan kodlar, Olomouc'taki üçlü düello karar verir.

Düşünmek mi?
Karanlıkta yapamaz. MM Njakou rolü, O'nun üstlenmeyi hayal eder, sayfalar vurur. NM çalışmasını vurdum, zayıflattım. Ancak. SNAM, ayrıntılar üzerinde çalışarak tamamlanacak. Toplamda, Pedcover'da içmek üflenir. On GL'yi rahatsız etmiyorum, belki de karanlığın karanlığını bile.

Motorun amacına bir Stel gönderdin, ancak kaleyi tekrar ve vom'da kurtardınız.
Çok fazla olduğunu bile bilmiyordum. Yine acı çekti, Pi Power Play'i dengeledik, uzun süre karar verdik. Ance mme ve oyun iyi. Hepimiz biliyoruz ki, sezonun en FI mevsimi bile NM piklonlarına.

Opt otoit'i yaptığınız için kendinize yaratın mı?
DoD benliğinin karanlığı, karakterini yeniden onayladı. Toplamda Kadho'yu yenebilir ve Nai tarafına dökebiliriz.

KT zayıf üretkenlik nedeniyle savunmacı olması gerekiyor mu?
İki glmani nm yakalama ile destekleniyor. Aptalca golü soğutmayın. Hedef daha sonra ikisini kısaltmalara, barışın tüm karanlığına dokunduğunda.

Plzesk Jakub Lev, Hri Eskch Budjovic ile bir disk için savaşıyor.

Pedkol'un rakibi birkaç varyanttan RS RSH'dir. Mlada Boleslav, Esk Budjovice, kendi Tinec. TM üzerinden pemlte?
Nepmelm. İki zttky oynamak için savaştığımızın altına girdik. Barış yapalım, korkunç bir şekilde Olomouc'a yüz popo ile gitmiyoruz, ısırmamız gerekiyor. Ama Pedcoral'ı evde almak için oynuyoruz, tam olarak oynayacağız. Dışarı çıkıp başımızı biberlemek mümkün değil. Bu işe yaramıyor. Ve esas olarak bir köpek pedalı istiyoruz, Hardfin 2019'dan beri Pilsen'de değil.

JNA'dan uzaklaşmanız gerekiyordu, masaya yakalanmalısın. Piel ne zaman molası?
Sezon sezonunda içen Great HR'yi vurdu. Harika oyna. Mchura, Elson tarafından getirilmedi. Ve esas olarak onlar harika bir karaktere sahip erkekler. Mali de çok idi, ama JT'yi kullanılamayan karanlığa seçtiler. Ve onları çabucak içiyorduk. CT burada, memnunlar. Ana değişiklik buydu.

Olomouc'da nasıl olacak? Karlovy bölümünden sonra UM rakip güven çubuğunu değiştirir.
Ama evde veda etmek istemeyecekler. İyi hayranları var, son kez DM ile dolu. Bunu ortaya çıkarmak isteyecekler. Hafif bir şey olmayacak, 5: 0 kazanacağımızı ve eve gideceğimizi düşünmek aptalca olurdu.

[1945'teABDOrdusu'ndaPipomnka'nınkurtarıldığıiçinözelformalardaoynadınızVMileLB?
Ndhern. Ama buzun yanlış olduğunu pizzam yapmalıyım. Örneğin, BL Jersey'in karşısında, Nae renkleri, bu yüzden bir zamanlar rakibin yanlışlıkla kayboldum. Ama LB çok fazla.