Elektrikçi Pilsen'deki arabayı ortadan kaldırmak için bir durum ve para cezası aldı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Mahkeme, Richard Selner'ı temerrüde düştüğünü kabul etti ve genel olarak harap olmuş bir yüksekliğin işleyişini tehdit etti ve iki yıllık bir test süresi ile ona bir yıl boyunca itaatkâr bir ceza verdi. VI 20 bin krondaki penit penitine göre.

Pişmanım, dondurarak, ne yapacağım, hayatta benzer bir şey olmayacak, bugün Selner'ın yargısına göre iddia etti.

Mui tehdit edildi ve yükseklik. Denno kararı kesin değil, herkes dava için LHTA'yı sakladı.

Bugün Pilzeskch MSTICE Nakliye Şirketi'nin (PMDP) Balt kesintisinde Piznus'du. Ancak ilk niteliklere katılmadı. NJ'ye göre, köpek, biri ve hiçbir şey tehdit edilmedi.

Selner'ın dün gece 15 Haziran Cumartesi ambalajına göre, Sokaklar Plz'e gitti. Birkaç şehirde Neoprevnn, şehrin çekişinin kopukluğunu manipüle etti. Mevcut bir bez olarak ML kullanımı için, bağlantıyı kesme sırasında değişikliği kaldırdı ve elektriğin elektriğini trolbuslar için arabaya, STTN'nin kapağından gelen peetlere döktü.

Kısa devreydi. Kocam ve kızımla savaştım. Pespm olduğu gerçeğine gittim. Ml ben uyanıkım. Seyahat ettikten sonra gerçekleşti … Silini sildim ve Dispeer'e bunun bir sorun olduğunu ve kaldırmaya gideceğim diyeceğim. Evde ihtiyaç duymadım, evet, 25 yıl boyunca PMDP'de çalışan elli yılını açıkladı.

Hakimler, elektrik, trolbüs ve piller veya yardımcı agregt düştüğünü açıkladı. Alternatif kaynağa gideceklerini ve bana sorunu söyleyeceklerini sildim. Sonunda, NKO Jin adını verdiler, ilan etti. Polis memuru kamerayı içti.

Deneyimine göre, PAH'ların ve Madenlerin başarısızlığa gelmediği gerçeğine gelemedi. Bu, kesimde yirmi veya otuz troleybus olmalı ve olmazdı. PEHVN'nin gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum, Selner ambalajın hasadı ile çelişiyordu ve çekiş LED'e ulaşabilir veya toplu taşıma araçlarının neden olduğu.

Bir diğerinden hemen sonra, çizgilerin rotası arabaya gitmez, arabayı önemseyen Terni Monti PMDP'ye gitti. Kademeli olarak tekrar bağlantısı kesildi.

Ulaştırma şirketi ulaşım şirketinden ortaya çıkmadı.

Mahkeme, Richard Selner'ı temerrüde düştüğünü kabul etti ve genel olarak harap olmuş bir yüksekliğin işleyişini tehdit etti ve iki yıllık bir test süresi
Merhaba tartışma sevenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Ela

New member
Mahkeme, Richard Selner'ı temerrüde düştüğünü kabul etti ve genel olarak harap olmuş bir yüksekliğin işleyişini tehdit etti ve iki yıllık bir test süresi
Merhaba bilge insanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Deniz Siyahi

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

turuncukafalikiz' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @turuncukafalikiz, onu vurgulaman yerinde

Deniz

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Deniz Siyahi, gerçekten emeğine sağlık

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Merhaba tartışma sevenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @turuncukafalikiz, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Zeynep

New member
@Deniz Siyahi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Ela' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Deniz Siyahi Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ela, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Can

New member
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Deniz Siyahi

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Burada sana %100 katılamam @turuncukafalikiz, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Yaren Sarp

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Deniz Siyahi, gerçekten emeğine sağlık

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Zeynep' Alıntı:
@Deniz Siyahi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Katılmak zorundayım diyemem @Zeynep, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Deniz' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Deniz Siyahi, gerçekten emeğine sağlık Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Anlattığın süreci
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Deniz, o zaman daha ikna edici olurdu

Can' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Deniz
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Can, özellikle ikinci kısım tartışmalı