Bombardıman uçağında dört asker öldü, albümü hatırlatıyor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Ana yolun yanında duran anıt, biraz mash asy destekledi. İlk kez 1938'de bağımsız Çekoslovakya'nın yirmi -litterine inşa edildi. Çantalar Sudetenland tarafından işgal edildi ve Pomnka uzanıyordu.

On yıl sonra tekrar dikildi ve Çek Lhoteckch'in isimleri, dünya kurtları tarafından ölenler üzerindeydi.

Borcu geri ödedik. Biz RDI'ız. Sağ MRU'da söyleniyor. Ve bu iki pilotla ilgili, ancak IO pilotları, şehir bölgesi belediye başkanı Jan Havel tarafından, albümün Miroslav Petr üzerindeki onarımının organizasyonu ile kabul edildi.

ESK OBTI 2. SVTOV KURTLARDA LHOT

• Ji fna pslunk İngiliz Krlovsky Hava Kuvvetleri Raf savaşa düştü
  • Stanislav Mcha Buchenwald'da öldü
  • Folkeritz'de Matj Vranovsk
  • Frantiek Koptk, konsantrasyondan sonra NVrat'tan sonra öldü
Pylar bombardıman uçağında ölen havacılar

• 2. lt. Allan H. Ferguson
  • T/sgt. Joseph A. Heustness
  • 2. lt. Howard U. Feldman
  • F/o John R. Halbert

Amerikan bombardıman, 25 Nisan'da uçmak için Pilsen Kodovka ve Borsk yıllarında son Müttefik Nlet'te konuşlandırıldı. Pistn ortaya çıkmaya çalışırken, LHOT'daki son evde yaklaşık 300 metre hissetti.

Uçakta sekiz birlik vardı. Yıllarca, çanta şairlerinin iki yaşında olduğu ve Litice'deki Almanlar tarafından dövüldüğü konusunda yanıldı. Böylece ve yakın zamana kadar Litice in Fallen'in anısına yazıldı. Son Kuş U'dan bu yana, çanta NM hakkında çok iyi bilgi oldu.

Uçan olanlar önce Litice'in üstüne atlamayı başardı. İkisi dört 90 ve 94 yıl ile Peil ve Doili. Troskch uçağında Tyi'yi verdi. Yaklaşık yirmi yaşındaydı.

Yedi yaşındaydım. NS Boys düştüğü için uçak olağanüstü bir şeydi. NJ DVAT'a gittik ve Pazar günü Bval Lhotsk belediye başkanı Jindich Kubale'nin anısına hatırladık. Bugün, 87 yıl boyunca, Amerika'nın içtiği ve ona havuz verdiği bir anda onu hatırlayın. Hayatta ilk kez onu tattı.

Kurtuldu, elbette bir sevinçimiz vardı. Ama esas olarak küçük bir çocuk gibi, onlardan iyi bir şey aldık. MMA NS TENKRT ve kız kardeşi Lhota'yı Zemeek'e gönderdi. Pangyt AE'de oturduk. DP'yi geçti, iki birlik dışarı çıktı ve biri hızlı pantolonun pantolonundan koptu ve ona verdi, SMVI kıdemli ile kazandı ve birliklerin gittiği pantolonun dibine işaret etti.

Bu yüzden onlara gelen Luise'yi hatırlıyor, çünkü yaşlı kız kardeşi Lbby idi. Bir gün uyandım ve o gözetledi. Evi sürmek zorunda kaldı. Şu anda, bir çığlık hissettim, anıtı kapattım, ikisi de iki adet ikisi tarihi askeri uçağın pleitesine uçtu.

Eylemleri hatırlamak, dönem tekniği ile çok sayıda Lenov Club Tet Armdy Plze idi.

Yarışmaya bir nokta al