Bir kadın, arabasını tamir etmesi için yaşlı bir adamı taciz etti, üç yıl hapis cezası aldı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Pilsen'deki bölge mahkemesi, sanık kadını büyüteç kullanmaktan suçlu bularak idam cezasına çarptırdı. Bu nedenle karar bağlayıcı değildir.

Ona dedim ki: Genç adam, kızma, mecburum… Emekli maaşına ihtiyacım vardı, yapmak istemedim, mahkemede bunu iki kez beyan etti.

Yenilgiye uğradığında onu öldürmeyi düşünerek öfkelenmeye başladı. Yenilgiye uğrayınca bilincini kaybetti, hareket etmeye çabaladı ve bu onu öldürdüğü izlenimini verdi. Tanık Vra Brzdov, kadının daha sonra kocasıyla birlikte kaçtığını, on bin kronu alıp daireyi terk ettiğini söyledi.

Marie P. ilk olarak, 20 yıl hapis cezasıyla tehdit edildiği, yaşam boyu cinayete teşebbüsle suçlanmıştı. Sonunda mahkeme bunu soygun olarak sınıflandırdı.

O vahim günde, bir ATM'de etrafı eski bir ortağı tarafından kuşatılmıştı. Emekli maaşını nasıl tahsil edeceğimi bilmediğim için onun huzurunda emekli maaşını tahsil etti ve emekli maaşını banka kartıyla verdi. Daha sonra Li birlikte mağazaya alışverişe gitti ve ardından eve kadar ona eşlik etti. Onlara göre apartmanda içki içerken mağdur, emekli maaşı gününde yemek yememesini söyledi.

Polisin onun emekli maaşını alacağı zaten aklına gelmişti çünkü arabasını neredeyse iki ay önce tamir ettirmişti ama ödeyecek 12.000 doları yoktu. Emekli maaşını alacağım fikrinden yaklaşık yarım saat sonra bunu yaptım. Kadın, adamın masada bir sandalyeye oturup balık yediğini anlattı.

Emekli maaşını sütyeninde sakladı

Bunun yaşlı adamın boynunun altındaki bir ben olduğunu iddia ediyor. Maksimum bir dakikayı tahmin eder. Boynunu ovuşturduğumda şöyle dedi: İzin verme. J onu hemen bıraktı. Rölantiden aşağı kaydı, dizlerinin üzerine düştü. Kleel yerdeydi, çenesi halının üzerinde açıktı. Benimle iletişim kurdu, bir an bile bilincini kaybetmedi. Yeleğinin cebine uzanıp emekli maaşını çıkardım. 10 bin ödedim, gösterdik kendisine. evet dedi, kalan altı bini bırakmak istiyor. Kadın, “Onları cebine koydum” dedi.

Emekli maaşını poposuna sakladı. Daha sonra kendi sözlerine göre oturdu ve emekliye iki hafta içinde 10.000 kuyuya sahip olacağını kağıt üzerine yazdı.

Kadın daireyi terk ettikten sonra yaşlı polisi arayarak olanları anlattı. Anlattığına göre kadın beş dakika sonra apartmana doğru yürüyordu. Köpek telefonda olduğunu duydu. Evden çıktığında bir polis onu durdurdu.

Bana emekli maaşımın nerede olduğunu sordular. Onlara iki yüz gösterdim, onlar da beni bıraktılar. Sutyenimde on bin vardı, dedi kadın. Kocamdan iki yaşındayken boşandığında onu her gün aradığını iddia ediyor.

Hiç kimse hasarlı u'nun versiyonunu bilmeyecek. İki ay sonra indi. Kadına göre açgözlüydü ve ona emekli maaşı sözü vermişti.

Uzmanlara göre benmerkezcidir, duygusuzdur, saldırganlığa karşı silahtan yoksundur, alaycıdır, suçluluk duygusu taşımaz, tam tersine kendine dikkat eder. Psikolog, artık öldürücü silahlara gerek olmadığını, yeniden sosyalleşmesinin şart olduğunu söyledi.

Ambalajına göre ev on bine satıldı (11 Haziran 2024)