Zorbalık nedeniyle görevden alınan okul müdürünün meslektaşlarının söylediğine göre, müfettişlik önemli tanıklarla görüşme yapmadı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Dilekçeyi başlatanlardan birinin, geçen okul yılının sonunda genç bir sınıf arkadaşını bisiklette yumruklayıp onu boğan bir oğlunun olduğunu belirtmek isteriz. Tavsiye mektubunda belirtildiği gibi tekerlekler koruyucu bakıcı tarafından derhal alındı.

Öğretmene göre şehir yönetimi, editörü görevden alarak emsal teşkil etmiş ve çalışanlardan herhangi birinin ailenin beklentilerine uygun davranmaması ve hareket etmemesi durumunda çalışanın işten çıkarılacağı sinyalini vermiştir. Herkes dahil lider bir konum.

Ancak bisiklet öğretmeni dilekçede, editörün sürekli halk baskısı altında olacağını ve bunun kendisinin ve tüm astlarının çalışmalarını olumsuz yönde etkileyeceğini belirtti.

Öğretmen aynı zamanda belediye meclisine, öğretim kadrosunu kısa sürede istikrara kavuşturmayı başaran genel yayın yönetmeninin görevden alınması durumunda bu çalışanların burada adalet ve objektiflik olabileceği gerçeğini de kaybedeceklerini bildiriyor. ancak gereksinimlere göre hangi bisikleti toplu olarak bırakabilirler.

Danışmanlık 600 üzerinden pi 105'te çalışmak zorundaydı

Şunu da belirtmek gerekir ki, iki yıl önce, mevcut editör Dagmar Hitkov'un gelişinden sonra, onun inisiyatifiyle, çocukların çeşitli sorunlarla ebeveynleriyle birlikte başa çıkmalarına yardımcı olan bir okul danışmanlık servisinin (PP) daire içinde çalışmaya başladığı unutulmamalıdır. ve uzmanlar. Tekerleğin güçlü bir noktası olarak, 2022'deki Çek Yol Denetiminin (ȊI) ilk tekerleğidir.

Peki proje bisiklete karşı PP'yi tanıtmadı mı? Öğretim üyeleri ile MF DNES editörü arasında çıkan tartışma sırasında öğretmen bu soruya bunun doğru olması gerektiğini, çünkü bu sıkı çalışma sayesinde ailede görülebileceğini söyledi. Ve her çocuk, uzmanların kendi çocuğu hakkında söyledikleriyle doğmaz.

Blovice belediye binasının sekreteri Vclav Kybic, merkezin işleyişinin orada bu kadar çok çocuğun çalıştığı bir dönemde kurulup kurulmadığı konusunda şüphelerini dile getirdi. MF DNES'in bulgularına göre yaklaşık 600 üzerinden 105 bin idi.

Sekretere göre, editörün istifasından önce aynı gerçek belediye meclisi için de önemliydi; çemberdeki simge son belediye meclislerinin yaklaşık altısında tartışılmıştı. Ve böylece ilk başta hatayı açıklayan ben oldum. Ancak içerik ilk başta herkese açık değildir.

Klov tanığın incelemesini dinlemedi

Öğretmen, iki tarafın geldiği ve müfettişin tur sırasında kovulduğu ŊI prosedürüne karşı çıktı. Öğretmene göre, Ikany Tinctilet Borç davasında müfettişliğe hiçbir tanık gönderilmedi.

Mağdurla günlük temas halinde olan çeşitli öğretmen ve asistanların öne çıkması gerektiğini, bu görgü tanıklarının, yardımcının, turda çalışmayan 5. sınıf öğretmeninin ve 6. sınıf öğretmeninin, mağdurun arkasında duran öğretmenin olduğunu ifade etmesiyle ilgili. editör ve ikan'la ilişkilendirilen kız, asistanın ve öğretmenin sürekli gözetimi altında olduğu için.

Öğretmen, bir çiftin daha öldürülmesinin yanı sıra, savcının geçtiğimiz günlerde belediye meclisine polisin, sakinin yaşının küçük olması nedeniyle saldırıyı ertelediğini söylediğini belirtti. Ancak bu doğru değil, Plzeň bölgesi Polisinin Bölgesel Yazı İşleri Bürosu saldırıyı şu şekilde değerlendirdi: …saldırının tüm koşullarını değerlendirdikten sonra polis teşkilatı olaydaki gerçekleri ortaya çıkaracak tek bir olay bulamadı. hem suç hem de kabahat suçlamaları açısından. Bu nedenle vergi başka bir işleme gerek kalmadan yatırılacaktır.

turlar tartışmayı önerir

Mektupta, konseyin kısa süre önce davanın görüşüldüğü konsey toplantısında duyulan ifadeyle ilgili gerçeği belirtmesi gerekiyor. Onlara göre annelerden birinin mecliste söyledikleri doğru değil. Ve tinctile kızının bisiklete binmesi gerçeği. Doğru değil, yedi yaşındaki kızı bisiklete geliyor. Bu kaltağın bisikletiyle hiçbir sorunu olmadı ve annesinin de hiçbir sorunu olmadı, önce durun.

Zmiovna'ya ayrıca orada sürülen bisikletleri eleştiren bir konsey üyesi tarafından da verildi. Pan, annesi ve yeğeniyle birlikte yerel danışma bürosuna gitti ve orada çeşitli kar amacı gütmeyen kuruluşların temsilcilerinin huzurunda onu tehdit etti ve saldırdı. O mayınlar canavara, sorun tekerlekte değil. Bunlardan biri Sosyal-Önce Çocuk Esirgeme Kurumu çalışanı bir öğretmen tarafından da temsil edildi.

Dal'ın annesi konseyde iki yıl önce eski kızının çevrede bir ikanovna olduğunu belirtmişti. Bu gerçeğin ortaya çıktığı dönemde haftalık öğretmen artık okulda çalışmayan bir kadındı. O zamanın önleme metodolojisi bile, o zamanın rehberlik danışmanıyla aynı şekilde çember içinde çalışmıyor. Çocukların bisikletlerini çıkardığı göz önüne alındığında, mevcut öğretmenlerin hiçbirinin bundan sorumlu olmasının mümkün olmadığını söyledi.

Böyle davranmak zorunda kalacağımızı hiç düşünmemiştik ama motosikletin iyi ismini korumak için bu gerçekleri açıklamamız gerekecek. Öğretmen başlangıçta bunun bizi mesleki ve insani açıdan olgunlaştırdığını söylüyor.

kola bu nedenle biraz memnun olan ve olmayan aileler, uzmanlar, bir temsilci ve eğitim alanında bir tür arabulucu olan Milli Eğitim Bakanlığı Merkezi Destek Birimi için bir panel tartışması önermektedir.

Bu hafta belediye meclisi, 35 yıldır burada görev yapan Blovice'den öğretmen Jolana Rundová'yı atadı. Yeni bir halef atadı; bunlardan biri, iki yıl önce emekli olan ve şu anda çarklarını döndüren eski editör Rena Kohoutov'dur. Hitkov aciz durumda. Sekretere göre, akşam derginin yeni editörlüğü görevine bir kadın atanması gerekiyor.

editör Dagmar Hitkov, editörlük görevinden alındığını belirten belgeyi imzalamayı reddetti

Ikan'ın bisiklete sıkıştığını bana söylemeyi reddet. Tam tersine bisikletli ikan'ın meslektaşlarını geçmeye çalıştığı söyleniyor.

İstifanız yakın zamanda kamuoyuna duyurulan acımasız ikan tinctilet borcu vakasına bir yanıttı. Oda arkadaşı ve iki kadının onu sapkın bir cinsel eylem yapmaya zorlaması gerekiyordu. İfadesine göre kadın, iki yıl boyunca dövüldü, göğüslerine ve cinsel organlarına dokunuldu, bu sırada orgazm oluyormuş gibi ses çıkarmak zorunda kaldı. Ve eğer beklerse onu tutuklayacaklarını, yoksa köpeği öldüreceklerini söyleyerek tehdit ettiler. Bu durumun kamuoyuna açıklanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunları kim yayınladı?
Buna kamuoyu önünde nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum ama yaklaşık bir gün boyunca bu tür bilgileri açıklamadı.

Kamuya açık bilgilerin çocuklar için iyi olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Bu, bu davayla bağlantısı olan tüm çocuklar için, davayla bir şekilde ilgilenebilecek olan ve şu anda Ikan hakkındaki bu iddiaya ilişkin ülke çapındaki kampanyanın bir parçası olan sınıftan tüm çocuklar için geçerlidir. Bilginin en çok o kıza zarar verdiği kesin.

Peki tahmin edin kim?
Evet, Blovice ve çevresi, mesele bununla ilgili. Şimdi haberlere bakın, herkesin ona ne olduğunu bildiğini öğrenin. Ama soru ona tam olarak ne olduğudur. Öğretmen bile kabul etmiyor. Bu yılın Ocak ayında aileden bilgi alır almaz polise bildirdik. Polis soruşturması henüz bitmedi ve Eten ȊI bisikletlerin tamamen yetersiz olduğunu düşünüyor.

Önümüzdeki günlerde neler yapmayı düşünüyorsunuz?
ŞI başında serbest bırakılmaya hazırlanıyorum. Bisikletin içinde kalmak istiyorum, ondan kurtulmak istiyorum. 2021 yılı öncesinde editör olduğumda burada 19 yıl çalıştım.