Yapılandırılmış Öğrenme: BT ekipleri bir sistemle daha fazla eğitim kuruyor

1. Yapılandırılmış Öğrenme: BT ekipleri bir sistemle daha fazla eğitim kuruyor

BT uzmanları için gereksinimler hızla gelişir, bilgi rekor sürede eskidir: daha fazla hedeflenen oluşum ihtiyacı sonuç olarak yüksektir. Ancak güncellenmiş bilgi nasıl düzenlenebilir ve hala organizasyonda olabilir? Yapılandırılmış bir yaklaşım, daha fazla eğitim önleminin etkili ve pratik hale getirilmesine yardımcı olur.

BT eğitimi için net saatler

Haberler Academy, ekipte daha fazla eğitim kurmak için BT ile ilgilendikler için 6 pasaj planı oluşturdu:

1. Hedefi tanımlayın
  2. Analiz etmek
  3. Biçim ve İçerik Seçin
  4. Doğru araçları ve ortakları bulun
  5. Lansmanı planlayın ve iletin
  6. Değerlendirin ve optimize edin
Her adım için özel talimatlar vardır. Uygulama odaklı sorular, daha ileri eğitim stratejinizle doğrudan başlamaya yardımcı olur. Açıklaşıyor: Daha fazla eğitim bireysel bir olay değil, stratejik personelin gelişiminin bir parçasıdır. Şirketler, öğrenme süreçlerine sistematik olarak planlıyorlarsa ve sürekli olarak eşlik ederse yararlanırlar.

Başarılı BT eğitimi için 6 adımda

Takımlar için ölçeklenebilir çözümler

Merkezi olarak ek eğitim önlemlerini kontrol etmek isteyen kuruluşlar için Haberler Academy, şirket pasajı ile esnek bir çözüm sunmaktadır. Pasaport, temel bilgilerden uzmanlaşmış özel konulara kadar doğrudan mevcut video kursları ve canlı sınıfların büyük bir portföyüne erişim sunmaktadır. BT bölgesinde toplam yedi ana hedef:

• Ağlar ve Sistemler
  • Yazılım Geliştirme
  • BT ve Proje Yönetimi
  • Yapay Zeka ve Veri Bilimleri
  • BT Güvenliği
  • Web Teknolojileri
  • Bulut Teknolojileri
Video kursları ve sınıflar uygulama tarafından kanıtlanmış uzmanlar tarafından tutulur. Bu, katılımcıların sadece güncellenmelerini değil, aynı zamanda öğrendiklerini doğrudan uygulamalarında uygulayabileceklerini garanti eder.

Kurumsal geçişin içeriğini ve avantajlarını keşfedin

Flexible öğrenin, özellikle eğitmeye devam edin

Blog yazısı ve modüler öğrenme modeli ile Haberler Academy bir madalyanın iki tarafını gösterir: BT eğitimi için açık bir prosedür ve bu stratejiyi günlük yaşamda uygulamak için ölçeklenebilir bir teklif.

E-posta adresi

Veri koruma beyanımızdaki gönderim prosedürü ve iptal seçenekleri hakkında ayrıntılı bilgi bulmak mümkündür.

(CMHO)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!