Vašulín, Pilsen'de rekabet olmadığını düşünürsem aptallık etmiş olacağımı söylüyor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Vydátn, Tetilig'in çaylağı ve şehir rakibi Petno'ya karşı 7:0 galibiyete yardımcı oldu, antrenmanın ilk yarısında diğer yeni takımlar Slonek ve Kabong ile olan işbirliğini test ettiler. Kulağa küçük geliyor ama iyi olduğunu söylemeliyim. Maç başına altı gol attık, bu harika, 20 yaşındaki Vauln'u övdü.

İlk dakikadan itibaren bu işin içine girmek istiyormuşsun gibi görünüyordu.
Urite. İlk gl'yi hemen takmadığınızda ne kadar kurtulmuş göründüğünüzü hepimiz biliyoruz. Erkenden oynadığımız için mutluyduk, sonra huzur içinde bitirdik.

Slon ve Kabong'la üçlü nasıl geçti?
Birlikte hiçbir şey yapmasak bile güzeldi. Ve gittikçe daha iyi olacak. Eğer tam dikenden bu işin içindeysek, çok yoğunlar ve dövüşten önce taktiksel bir şeyler öğrendik.

Tom Slonk (solda), Viktoria Plze'nin takviye oyuncusu oldu, sözleşmeyi imzaladıktan sonra formayı giydi, yanında kulübün spor editörü Daniel Kol var.

Yeni işinizde ilk gününüzü geçirdiniz mi, yerleştiniz mi?
Harikayım. Şu anda buradayım. Dünya, kulübelerdeki adamlar Dikenlerin Nron'a iyi geldiği zamanlarda bile burası harika.

Bu da sorunuzu sordu mu?
İlk kez Pilsen'e sağlık kontrolü için gittiğimde stadyumdan görmüştüm. Ve burası çok hoş. Adamlardan hiçbirini kişisel olarak tanımıyordum ama sonuçta Pilsen harika bir kulübe. Kendi gözlerimle görebiliyordum. Burayı seveceğimi biliyorum.

Sezonun ardından Slavia'yı yiyeceğim konuşuldu mu?
Bunu tarih olarak kabul ediyorum. Plze'nin ortaya çıkmasına sevindim. Ülkenin en büyük kulüplerinden biri, kendime saygı duydum, yazın muhtaç durumdayım ve taşınmak istiyorum. O zaman Viktorka ilk tercihimdi.

Dönemini bildiğiniz Koubek sizin için hangi rolde belirleyici rol oynadı?
Bu yüzden benimle iletişime geçti. Hradec'te iki yıl onun altında oynadım, en iyi sezonumu onunla geçirdiğimi söylemeliyim. Elbette bu kararı vermemin sebeplerinden biri de oydu. Ondan ne bekleyebileceğimi, nasıl futbol oynamak istediğini biliyorum.

Yayında çok fazla rekabet var, endişelenmeyin mi?
Rekabet sağlıklıdır. Pilsen'e gidip burada gün olmayacağını ve burada güzel bir uyku çekeceğimi düşünsem aptal olurdum. Bunu beni ileriye taşıyacak iyi bir şey olarak görüyorum. Pilsen'e gittiğinizde rekabetle uğraşmanız gerekiyor.

Bu arada, Petno'ya karşı kaptanlık pozisyonuna kim karar verdi? Genç adam Slonk köpeği aldı, ne zaman olacak?
Yeterince kuşumuz varsa eminim bana da düşecek. Şimdi bekçiler onu kesiyordu, en küçüğünden aldılar, bu yüzden Slon da onu aldı. Ama devam et. Hat-trick'in yanı sıra muhtemelen gişede daha fazlası da olacak. Tam bir saçmalık…

Geçmişte Pilsen'e karşı pek bir şey yapmadık değil mi?
Burada her zaman tk vardı. Sanırım Pilsen'e zerre kadar dikkat etmedim. Geçen sene ligin ikinci turunda penaltı bile vermemiştim. Ben yoluma çıkana kadar hayranlarımın bana kızmayacağını biliyorum. (smv) Yeni sezonun ikinci turunda Hradec içiyor, hava bunun için fazla karanlık.

Viktoria'nın yeniden mücadele edeceği Avrupa Oyunları için bile mi?
Güç. Bu dal lkadlo. O yıllardan önce böyle bir şeyin hayalini bile kurmazdım. Avrupa Ligi turu, karanlıkta ve Viktorka için bunun üstesinden gelip gruba girmemiz konusunda büyük bir motivasyon.

Pilsen'den ulusal karanlığa mı?
Urite. Milli takımda her zaman masada çıplak oynayan Manaftlı bir adam vardır.