Umarım daha yüksek bir seviyeyi açarız, Serinin önünde Zubri Pilsen Pivot Dokoupil

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Benzer bir durum, dişten Dukla'ya sahip olduğum bir mevsim ter verdim. O zaman, NS geçişlerde 3: 1'e başladı, benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bir daha istemiyorum, bu benim motivasyonum NAVC, HLS Ptadvykil, geçen yıl Lt.

Neyse ki, dişe Pilsen'de ulaşıldı. VS için büyük bir uyarı mı?
Bana yardım etmek için yardım. Evde emin olmadığımız bir uyarı işaretidir. Playofflardaki dişin bir hıza çıkmak için biberlenebileceği VM, bir dakika konsantre olmalıyız.

Dişin işaretini VS'ye imzalar mısınız?
Oğlanlarla erkeklerle konuşmadım, peşinde. Ama bence orada böyle duygular varsa, eskileri hızlı ve öldürülür. Diş iyi bir güçlü manafta gider. Aynı, ilgili saygı BT olmalıdır.

İzin verilen rakiplerin mükemmel bir şekilde bildiği gerçeğinin hazırlanmasına yardımcı olmanıza yardımcı olabilir misiniz?
Tarihsel bilgim u Kasım, Hern tarzı T'den beri değişti. TM, ikisi küçük bir özgürlük olan yeni Trenr Ondra Mika'ya liderlik ediyor. Bire bir oyuna iyi bir tercih, Kyryljuka, Peniici ve Palta güneş bağlantılarına güvenir. Ben oradayken, kombinasyonlarla VC Svzan'dı. Toplantının ipucunda olan yaratıcı İK'yı yapabilirsiniz.

SRI'ya gidiyor musun?
TM. Çoğu diş için, m için olan her zaman spesifik olacaktır. Ama sadece Pilsen'deki atmosferde, dişten bir fan verilecek. Bağırsak olacak.

Plze seviyeye girecek mi?
Bu umutla. J çok mm. Play Off en iyi yüz mevsim. Zane insanları yürüler, duyguları değil, tırmandılar. Duygudan hiti hit veji, mj dky nim ris.

Ayrıca Pilot Diş Olarak Pilsen'e karşı oynadığınız Sria Play'i hatırlıyor musunuz?
Tabii, iki tane vardı. Birincisi, ilk yıl bir gençlik içindeydim. Aynı zamanda diş ve kuba Douda'da ve sonra Pilsen Zil'deydi. Bu yüzden muhtemelen dedi. Ve sonra Dukla'ya gitmeden önce geçen sezon için Semifinlov Srie VM idi. Rohdujki yedinciye kadar yapılabilir, karar verebilir ve Vabank olduğu zaman onlara verebilir. Finle'ye olan ilerlemenin önde gelen bir yedi, Jene Vpno (Tom Mikal) ona direnmedi ve sonunda la dl plze. Yedinci sırada gelmiyorum, fanı görebilseydim, köpeğin silindi Jersey ile oturdum. Umarım bu sefer SRII'de sevinirim.