Ürünler I: Openi, Jony Ive'den başlangıcı sonuçlandırıyor

Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile çevrildi.

Bir daha gösterme.

Openaai, tasarımcı Jony Ive'nin efsanesinden milyarlarca dolarlık donanım şirketinden satın almayı tamamladı, ancak bir isim nedeniyle şirketi “IO ürünleri” olarak adlandırdı. Bu, anlaşmanın Mayıs sonunda açıklandığı çevrimiçi tarafta AI şirketi tarafından ilan edildi. “IO Ürünleri” ekibinin OpenAAI tarafından resmi olarak birleştirilmesi çok mutlu. Ben ve şirketi Loveform kendisi bağımsız kalıyor, ancak Openi için “eksiksiz projeler ve yaratıcı görevler” üstlendi. Kısa mesaj, IO ürünlerinin adının aslında IO-Hot için kalması gerekip gerekmediğini göstermez.

Benim yerine ürün I

Openaai ve Jony Ive arasındaki işbirliği esas olarak yapay zeka kullanımı için donanımın geliştirilmesi ile ilgilidir. Bunun için Openii, 6,5 milyar dolarlık kurduğum girişimi üstlendi. Satın alma işleminin sona ermesinden sonra, Openai'nin şimdi AI tarafından kontrol edilen cihazların geliştirilmesi için kendi departmanı var. Yakında her yerde bulunmalı ve kullanılan IAS'ı günlük yaşama getirmelidirler. Daha kesin şeyler henüz bilinmemiştir, ancak ilk cihazın “kulak içi bir cihaz” veya “giyilebilir” olmayacağından zaten emin olmuştur. 2026'dan önce pazara girmemelidir.

Satın alma, “IYO” adlı bir şirketle bir anlaşmazlık tarafından gizlendi. Bu aynı zamanda AI kullanımı için bir cihaz geliştirir, doğal dil tarafından kontrol edilmesi gereken kulaklıklardır. Haziran ayı sonunda Iyo, Kaliforniya'daki bir hakimi, aynı isimlerle karışıklık riskinin çok büyük olduğuna ikna edebildi. Sonuç olarak, Opennaai, IV ile anlaşmanın tanıtıldığı çevrimdışı sayfayı almıştı. Yayınlanan metin artık tekrar çevrimiçi, ancak belirli bir noktada “I” şirketinin adı “IO Ürünleri” ile değiştirildi, Çarşamba güncellemesinde sadece bu isim var.

(MHO)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!