Stake’e ne dersin? Zorlu mücadelenin ardından Glman’da birincilik mücadelesi sürüyor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Bu nasıl benim başıma gelebilirdi, kan almazdı… Plzeň antrenörü Miroslav Koubek, ne yazık ki defalarca sakatlandı, bunun olmaması için dua ediyoruz, dedi.

Hoş değildi, muhtemelen onu ilk gören bendim. Ve Jindra’yı gördüğümde kendimi kötü hissettim. Hiç tepki vermedi. Natst’ın dili sıkışmamıştı, doktorlar hemen yanındaydı. Defans oyuncusu Vclav Jemelka’nın ardından “Umarım iyi olur, Jindra için çok şansım var, bu ilişki onun için” dedi.

Ve bir süre bilinçsizce duran golü 4 dakika kurtardıktan sonra kaleye çıkardılar. solda Stank sol elini kaldırıp tribünü işaret ediyordu.

Sarsıldı ama hemen kendini testerenin içinde buldu ve kurtarıldı. Onu hastaneye götürdün. Şu anda hiçbir şey bilmiyoruz ama Jindra’nın yakında takımda olacağını biliyoruz, diye ekledi Pilsen kulübünün basın sözcüsü Vclav Hanzlk.

Stak için bu, kısa sürede yaşanan hoş olmayan bir an. Sezon sonunda evinde Pardubice ile kavga ederken takım arkadaşı Dweh onun kafasına vurmuştu. Bir darbe aldı ve bir hafta sonra Sparta’ya karşı dövüştü. Ancak testere kaba bir srka tarafından verildi.

Pilsen ve Jablonec futbolcuları, sakatlanan kaleci Jindich Stak’ın sağlık durumunu kontrol ediyor.

Konferans Ligi’nin dördüncü maçıyla karşılaştırıldığında Viktoria, başlangıç kadrosunda beş değişiklik yaptı. Ve ilk yarı vahşi bir kabustu. Plzešk, Jirka’nın penaltısı, Krulich ve Chramosta’nın vuruşlarından beş dakika sonra Jablonec’in yıldırım dönüşü sayesinde 1:0 öne geçti ve daha sonra, Camira’nın üst kola yaptığı serbest vuruştan attığı muhteşem golün ardından eşitliği sağladılar.

O kavgadan korkuyordum. Programa böyle başlamayan, değer veren Koubek, Kazakistan’ın Astan şehrinde Konferans Ligi’nin dördüncü düellosunu hatırlattı.

Kadrolarda değişiklik yaptık, sabit kadro bozuldu, bugün savunmaya da yansıdı. Dengesizdi, arkada emin değildik, Jablonec’in çok iyi baskısıyla sorun yaşadık. Bütün takımın çok ihtiyacım olan savunma performansını beğenmedim, şans eseri oldu.

Plzet futbolcu, glu’ya sevinsin.

Ekibi sonunda Vydra’nın tonka’sı sayesinde düelloyu kazandı. İlk oyunun sonunda galip geldi ancak daha önce yaptığı faul nedeniyle golü mahkeme tarafından tanınmadı. Ancak ısınmanın ardından ikinci kez yapılan ikinci deneme, yani ikinci oyun kurallara uygundu. Vydra ahoun Durosinmi’ye uzun bir pas atıldı ve Plzeň’in forveti sol ayağıyla hazır bir şut çekti.

Matj’ın sakatlanmadan önce yaptığı şey için kat etmesi gereken uzun bir yol var. Düzenli olarak oynamıyor ve antrenman yapmadan bir futbol gününde en iyi durumda olması mümkün değil. Ama onu yavaş yavaş oyuna dahil edelim, bu gol kesinlikle ona yardımcı oldu ve ilkinde bu şekilde tanınmamış olması çok yazık, dedi Koubek.

Viktoria kısa bir sıçrama aradı ama sonunda bunu garantilemek için çok fazla izole şansı kullanmadığı için pişman olabilirdi. Chor, Hran, ulc ve Durosinmi net pozisyonlarda başarısız oldu. Plze, sekizinci dakikada Jablonec’in son virajından sonra pozisyon alan Tekijaki’nin neredeyse alay etmesiyle biraz nefes aldı.