Sparta – Pilsen 1:1, ev sahibi takım eğlenceli bir maça imza attı, moladan sonra Chory eşitliği sağladı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Sparanm, ligin en iyi golcüsünü Kuchta veya Birmanevia tanklarından alma mücadelesine giriyor. Bu işe yaramadı, Kuchta iki büyük şut attı ve penaltı vuruşunu bile kaçırmadı.

Kaygısız futbol, sinirler olmadan, saldırganlık belirtileri olmadan, minimum faulle oynandı. Son maçta City'ye karşı olan fark çok kötüydü.

Her iki takım da tükendi, hücum futboluyla eğlendi, sadece akışı düşündüler, savunmayı umursamadılar. Taraftarlar eğlendi ve başlama vuruşundan çok önce Sparan şampiyonluğunu ve maçtaki zaferi kutladılar.

Pilsen'in bunu kabul etmesi uzun zaman aldı ve Sparansk eylemlerini ortadan kaldırmaya başladı. O zamana kadar büyük şansın kaleci Jedlik tarafından elenmesi gerekiyordu ve penaltı ona yardımcı oldu.

Plze adına Letn'de ilk oyundan ihraç edildiği için forma giyemeyen en iyi oyuncu Pavla ulce'yi takım arkadaşları yakalamayı Kucht'a bıraktı. Jene beni küvete döktü. Bundan önce küçük bir vpno'ya dökmesi gerekirdi ama Rynee'den gelen harika bir yer pivotunun ardından Jedlik'in öne çıkmasına izin verdi.

Sud Veteka, Preciad'a attığı bir adım nedeniyle penaltı vuruşunu kaçırdı, ancak faul gibi görünmüyordu. Aksine, Camira maç öncesinde Kuchta'ya faul yaptı.

Jedlika konuk takımı 28. dakikada bile mağlup etti. Vitk orta mesafeden bir vuruş yaptı, Harasln rakibin etrafından dolaştı, Kuchta ile çarpıştı, topu on iki metreden ağların arkasına itti, ancak Jedlik tekrar durduruldu.

maçı dakika dakika izledik

Son etkinlikte Zelen'in köşe vuruşunun ardından ortası kaleye doğru giderken, Bezance çanta ilk oyuncu oldu. Ondan önce muhtar Vitko ve phrvka Krejho geldi. Böylece tüm koşucular eyleme katıldı.

Sparan da tam güçle başladı, yedek kulübesinde sadece Pank ve Laci kaldı, sakatlanan Srensen ve Kairinen ise eksikti. Plzeň antrenörü Koubek molanın ardından Hrane'den Chorm'u yedek kulübesinde bıraktı ve Ulc penaltı kazandı.

Ama alçakları kaybolmadı. Vydra, 14. dakikada muhteşem bir voleyle Vindahl'ı öne geçirdi. Yarım saat sonra Metsoko'nun savunması kaçtı, Krej ona vpn'de yetişti ve onun adımının ardından konuk tank yere düştü. Krej onu durdurdu mu yoksa faul mü yaptı? Sud Veteka mem oynadığını gösterdi ama muhtemelen rakibin bacağını da kaçırdı. Benzer şekilde Kalvach'ın sudaki Kuchta'ya yönelik hamlesi de ters gitmedi.

Bahçede ayrıca serbest futbol oynandı. Pilzet buna sadık kaldı, zaman zaman daha aktif oldular. Hrane ve Chorm'un yürüyüşleri onlara yardım etti. Ama eşitliği sağlayamadılar, eskileri vardı. Vindahl'ın başlattığı kısa bir aradan sonra Kuchta beni Haraslno'ya taşıdı. Vpna'nın sınırına gelindiğinde rahatladı ve bunu vücuduyla tekrar denedi. Tsn ıskaladı ve kafasını yakaladı. Dt gl'yi o kadar çok istiyordu ki.

Pilsen kalecisi Martin Jedlika, Sparans çorbasından bu yana boks yapıyor.

Haftadaki maçta şampiyonluğu ve galibiyeti kutladıktan sonra geçmişi geride bırakmak istedikleri ve konuk ekibin bunu eşitliği sağlamak için kullandığı skor tablolarından açıkça görülüyordu. Sağ kanatta kısa bir hareketin ardından ilk golü Chor attı.

Bitime çeyrek saat kala koç Priske, gözlerinde yaşlarla ayakta alkışlayarak ayrılan kaptan Krejho'yu oyundan çekti. Muhtemelen yurtdışına taşındığı yıl Sparta için yaptığı son maçtı.

Hayvanda kocasıyla bir ilişkisi vardı. Kaleci Olatunji bir adım kaçırdı, duran topun diğer tarafında kalenin etrafından geçti ve az farkla kaleyi kaybetti.

FORTUNA:LİG 2023/2024

26/05/2024 16:00

Nhradnich:
I. Tuci, V. Olatunji, D. Pavelka, F. Pank, V. Vorel, J. Peek, P. Vydra, Q. Laci, M. evk, J. Mejdr, A. Karabec

Karar: J. Veteka – L. Macha, Z. Dobrovoln

Vahşi şair: 17.138 (kapasitenin %90'ı 18.944)

Çevrimiçi rapora tıklayın