Sarhoş halde partnerini bıçaklayarak karnına ve akciğerine vurdu. Artık çekimserim, dedi mahkemede

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Ceza kesin değil, sanığın devlet temsilcisi 8 yıl yurt dışında kalmayı talep etti. Hatta bu benim kanunum değil, çünkü cinayet veya cinayete teşebbüsün temel cezası 10 yıldan 18 yıla kadar hapistir.

Siyahlar içindeki cılız kadın, bu sözlerden sonra ağlamaya başlayan, olanlar için üzgünüm, dedi. İlk kez yargılandı, ancak alkol nedeniyle geçmişte birkaç kez kabahat komisyonuna çıkmasıyla tehdit edildi. Ancak tüm bu düşüşler durmayla sonuçlandı.

Geçmişte alkolle ilgili sorunlar yaşadım. senden uzak duruyorum. Küçük bir çocuk annesi olan kadın, mahkemede “Koruyucu kafatası da dahil olmak üzere bundan kurtulmak için her şeyi yapmaya hazırım” dedi. Cezaevinde bağımlılıktan yoksun kişiler için özel bir program olduğunda buna katılmak istediği konusunda hakimle hemen anlaştı.

Geçen yıl 20 Mayıs'tan beri arkamdaydı. Partnerini şehrin Doubravka semtindeki bir apartman dairesinde bıçakladığında, polis onu ilk önce bir hücreye götürdü. Cinayete teşebbüs suçundan yargılanan hakim, kadını cezaevine gönderdi. O hâlâ orada, bu yüzden bir eskort onu Pazartesi günkü mahkemeye getirdi.

Acil ameliyat ve iki aylık sakatlık

Tanık Markta Michlov, bir kavga ve fiziksel çatışmanın ardından dairesinde 32,5 santimetre uzunluğunda ve 20 santimetre uzunluğunda bir elma bulduğunu ve o zamanlar yedi yaşında olan partnerini iki kez bıçakladığını anlattı. . Yaralardan biri kaburga bölgesindeydi, göğüs boşluğunu delerek sağ akciğeri yaraladı. Göbek bölgesinde mui nedeniyle 10 santimetrelik bir yara oluştu.

İnce meyve suyunun ilmekini atmak, karaciğeri yumuşatmak ve kanın sinüs boşluğuna nüfuz etmesi için kullanılabilir. Bacağın uzunluğu, yumruk ve akıntının aktığı yerler göz önüne alındığında beni öldürmek için evde olman gerekiyordu. Ölüm tanığı, yaşamı tehdit eden yaralanmanın hastanede acil bir operasyon yapılmasını ve ardından hastaneye kaldırılmasını gerektirdiğini söyledi. İki ay hastalık iznindeydi.

Kadının örtülmeye ve ilk elemeye razı olduğunu beyan etmesi nedeniyle hakimler mağdur veya bilirkişiye mahkeme çağrısı yapmadı. Ancak Obalov önerilen sekiz yıllık hapis cezasını kabul etmedi.

Uzmanlara göre kadın tablet bağımlısıydı ve jet akımından önceki döneme kadar alkol bağımlısı da değildi ancak düzenli kullanıyordu. Bıçaklama sırasında sarhoştu ancak uzmana göre bıçağı kullanırken neden olabileceği sonuçları hâlâ hayal edebiliyordu. Uzmanlar, isteseydi durumu farklı şekilde ele alabileceğini belirtti.

Cezası uzun olmasına rağmen hâlâ evlenmek istiyor

Souzen, bir süre partnerinin onu boğması üzerine bunu savunma amaçlı kullandığını iddia etmişti. Yüzbaşı, kadının serbest bıraktığı acının unutulmaz olduğuna ikna olmamıştı. Eyalet tanığı, Mho Nzroch'a göre Prochlen'in suçu sizin ifadeniz üzerine ve yüksek cezadan kaçınmak amacıyla işlediğini söyledi. Jürilerin hoşuna gitti.

Bu özel durumda altı yıl bizce adil bir cezadır. Yargıç Jan Hosta, sanığın kaç yıl hapis cezasına çarptırılacağına bakılmaksızın anlaşmayı bitirmek istediğini açıkladı. Obalavan'a göre yeni partneri de böyle bir düğünü kabul ediyor.