Plze, Souarm ve Tamme ile başladı, Stak'ı bir an önce dolaşmak için sabırsızlanıyorum

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Plzeň futbolcuları tatillerini tamamladı ve Cuma günü çoğunluğu fiziksel testlerden oluşan kış antrenmanlarına başladılar. Beşinci haftada başlaması planlanan turnuvaya Sparta ve Slavia elit kulüpler arasında ilk olarak girdi.

İlk toplantıda Rafia Durosinmi bir ton verdi. Frankfurt'a transfer olmaya çok yakındı ancak Bundesliga kulübü birkaç denemeden sonra anlaşmadan çekildi. Şu anda Pilsen'de mi kalacağı yoksa yurt dışına mı gideceği belli değil.

Souar, Miroslav Koubek'in birlikte çalışacağı teknik direktör. Transfer seçeneği ile Pichz na plron inn. Geçen yıl ilk 11'de oynayan takım arkadaşlarından bazılarını, Sampson Dweh'i taklit edeceğini umuyorum.

Bu çok ilginç bir oyundur. Pilsen spor editörü Daniel Kol, tipolojinin konsepte uyduğunu söyledi.

Kulübümün doğru seçim yaptığını davranışlarımla kanıtlamak bana düşecek. Cheick Souar, elbette, uzun zamandır tanıdığım ve bana Plze'yi açıkça tavsiye eden Sampson Dweh ile de her şeyi tartıştım.

Gine atlarıyla Zlonk, Vykov'da on beş maç oynadı, iki gol attı ve yedi asist ekledi.

Sahanın ortasında rakibi sadece Kalvach ve Bucha değil, aynı zamanda kaleci Jindich Stak'ın Slavia'ya transferinde yer alması gereken Luk erv ve Matje Valenta da olabilir. Öğleden sonra belli olabilir.

Yirmi yaşındaki Valenta, sonbaharı Slovakya'daki bir misafirhanede geçiren Slavia'nın ana oyuncusu.

Erv'den bir yaş küçük olan Erv, 2015'te Sparta'dan teklif almıştı ancak Liberec'ten transferinde önceliği Slavia olduğundan, rakip anlaşmayı tamamlayamadı.

Plzeň ve Slava anlaşmaya varırsa Viktoria, Stak için iki sezon ortası bonusu ve ücretli bir uçuş alacak.

Ligin ve milli takımın en iyi kalecilerinden biri olan 27 yaşındaki Stank, Jiho Pavlenka'nın sakatlanmasının ardından sonbahar elemelerinde Avrupa Şampiyonası'na yükselmek için canavarı yakaladı.

Plze'nin Bohemians'tan Martin Jedlik'i kadrosuna katması da onun bir rakibe gitme ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. Stak'tan sonra bir numara o zamanlar 19 yaşında olan Viktor Baier olmalı.

Kol, Ağustos 2013 Şampiyonlar Ligi elemelerinde koyu Pilsen çorbasından Nomme Kalju'dan uzun boylu Estonyalı tonk Alex Tamm'ın jet testlerine geldiğini, bir süre her şeyi değerlendireceğimizi kaydetti.