Pilsen’deki nakliye şirketleri toplu taşımada ceza fiyatlarını artırıyor, Ocak ayından itibaren tarifeleri artıracaklar

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
O da bunu aynı şekilde gördü ve şehri yönetti. Uzun süre sürdürülemez bir durumdu ve ceza, abonelik ücretiyle karşılaştırıldığında son derece düşük çünkü eğer müfettiş yıl içinde bunlardan dokuzunu para cezası için yakalasaydı, böyle bir avcı, bir avcı satın aldığından daha fazla para öderdi. tam yıllık geçiş. Ulaştırmadan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ale Tolar, Prag’da böyle bir sürücünün denetim sırasında dördüncü kez tespit edildiğini açıkladı, çünkü bu durum Plzeň belediye ulaşım şirketleri yönetim kurulunun (PMDP) cezai yaptırım kararıyla örtüşüyor para cezaları.

Sadece karşılaştırma için. Pilsen şehir sınırları dışında ödeme yapan yetişkinlere yönelik, yani P olarak bilinen, 2023’te satın alınan tam yıllık geçiş kartının maliyeti 4.252 krondur. Yasadışı olarak, yani biletsiz araç kullanan ve müfettişlerin onu yılda yalnızca sekiz kez yakaladığı herkes para cezası ödüyordu ve bu ona bir abonelik satın aldığından daha az maliyetliydi.

Cezalar ve trafik

Cezalar 2023/2024

• MST’de ödendi
    500K/ 800K
  • 15 gün içinde ödenir
    1000K/ 1200K
  • 16’sından itibaren ödenen
    1500K/ 1500K
Yol 2023/2024

biber: 22 K/ 26 K

adım adım 30 dk:
20K/24K

beş adım 60 dk:
24K/ 28K

beş adım 180 dk:
42 Bin/ 50 Bin

beş adımlı 24 saat:
72 Bin / 84 Bin

SMS 35 dk: 24K / 28K

24 saat SMS: 84 Bin/ 99 Bin

Temel abonelik 2023/2024

365 gün: K4,252/K4,574

183 gün: K2,460/ K2,646

31 gün: 520 Bin/ 560 Bin

PMDP sözcüsü Ren Vvro, denetçilere, incelemeden hemen sonra ortaya çıkan tutarın yaklaşık üçte birinin ödeneceğini söyledi. Matbaayı kasaya verdi, eğer ayın 15’ine kadar ödeme yapılırsa şu ana kadar 1.000 kron ödemişler, bu saatten sonra 1.500 kron oluyor.

Pilsen’de beş yıl sonra para cezasına çarptırılırsınız. 1 Ocak Pazartesi gününden itibaren istasyonda ödenen ceza 800 krona, 15’ine kadar ofiste ödenen ek ceza ise yeni 1.200 krona, 16’sından itibaren ise 2024’te 1.500 kronda kalacak.

MF DNES’in verdiği bilgilere göre, bu yıl şu ana kadar geçerli pasaportları olmayan pasaportlar için ya doğrudan denetçilere ya da kasaya yaklaşık 13 milyon kron fazla ödeme yaptıkları görülüyor.

Ceza, nakliye şirketinin hazinesine yılda bir milyon krona kadar ödenecektir. Her yıl mahkemeye basın açıklaması gönderen ilk kişi olarak, mahkeme masraflarının ödenmemesinden şantaj yapmak için taşıyıcıya milyonlar verdi. Hakim karar verdikten sonra, tazminata mahkum edilen kişi bile kendisine cevap vermeyince bu davaları sonlandırıp infazcıyı ihraç edeceğim. Sabah bir yolculuk bana binlerce krona mal olabilir.

Dahili materyallerden, Plzeň’in R’de pasaportu olmayan yolcuların siyah ve kırmızı pasaportlar için revizyonunun gerçekleştirildiği tek şehir olduğu anlaşılıyor. Etch kategorisinde, denetçinin son kullanma tarihinden itibaren iki dakika içinde kontrol ettiği, adım adım geçişi olanlar bulunmaktadır.

Örneğin, Plzeň kartı olmayan 65 yaş altı emekliler bilet ödemeden seyahat edenler arasında yer alacak ve yolculara göre bunların yarısı cep telefonlarına veya Sanal Kartlarına sipariş edilen bir SMS almadan uçağa binecek. veya tek boynuzlu at izi.

Örneğin, ön ödemeli kartının süresi denetimden en fazla gün önce dolmuş bir yolcu için ödeme yaparken yakalandıktan sonraki 15. günde ödeme yapılması durumunda şehir başına 500 kron veya ofis ek ücreti olarak 800 kron tutarında para cezası yoktur. Nakliye şirketleri, cezaların yanı sıra 1 Ocak’tan itibaren bireysel yolculukların fiyatlarını da artıracak.

Duruş nedeniyle bugün Klatovsk’ta şerit kullanılamayacak (6 Aralık 2023)