Pilsen'deki Masaryk İlköğretim Okulu müdürü için ödüller

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
LED PLZN'e göre, Annonn Herrmann'ın katılımı Koly, VCHOV tarafından yönetiliyor ve sadece profesyonel değil, aynı zamanda ilham aldı. DTI, üliter ve aynı zamanda Holn topluluğunun Irkası için.

O sadece deneyimli bir öğretmen değil, aynı zamanda kad DT'yi tek bir kişilik olarak mürekkepleme yeteneğini kaybetmeyen büyük bir kalbi olan bir alnın avcısıdır. Arkamda yetmiş kişi olmalı, Anton Herrmann pot derinleşti, ne takdir etti.

Onun için iyi tekerleklere nasıl sahip olduğuna düşmediğini gösterdi. Onlar olmasaydı, hepsi olurdu, tüm meslektaşları / USTVSTVí çok Nron mesleği ve büyük bir yeniden canlandırma bilimi. Bunu bundan izleyeceğim ve üniversitem yeni outpteps'i özel hale getirmek için güce layık. Masaryk'in tekerlekleri, ESK'dan yanlış anlamayan ailelerden içtiğim dahil edilme ve karanlığa olumlu erişimde.

Dahil etme, colt'un son yıllarda icat ettiği en iyisidir

Turda, diğer çocuklardan spesifik yiyeceklerden kaçmazlar, bu nedenle TD'de çocuklar sağlıklı, yetenekli, yabancılar, diğer etnik kökenlerden ve şirkette DI'dır. Bazı Kantoi dahil edilmek ve bunların neyle ilişkilidir. Anton Herrmann Vak başka bir grupla dolu.

İçerme, Colt'un son yıllarda icat ettiği en iyi şey, çünkü gerekli olan şair DT, geometrik ADA'yı büyütüyor. Ofise girdiğimde, bir asistanla bir alkışlanmış Postien DT vardı. Bugün tüm TDCH asistanlarında MM ve Kolskho Danışmanlığı'nın yardımına ihtiyaç duyan MM 150 DT, k.

Bisikletinin, DT'lerinin ihtiyaç duyduğu iyi güneş ışığının ailesini almak olduğunu. Bu t, ama TDNI ekiplerinde sahip olduğunuz iltifat. NM 125 Yabancılar 14 milliyetine boğulma. Tekerlekler hiçbir zaman bir yabancı tarafından alınmadı.

Ukrayna'ya giden kurtlardan sonra, bisikletteki editöre göre, TDCH'de ne kadar IDL gidebileceklerinden oluşuyorlardı ve tekerleklerin kapasitesini teslim ettiler. En azından biraz yardım etmek için, k.

Colt'ta ne var iyi değil

Otzka'da, ML'nin merkezlere ulaşmak istediğini düşündüğü bir anı hatırlasın, sadece onu eko haline getireceklerini söyledi. Colt'ta olan şey iyi değil. Örneğin, yük tekerlekleri için arka plan programının yeni bir romov. Hazırlanmasına koştum ve bunun bir NKDO D MRNC olacağını düşündüm. Hayır. Orada değil. Sahip olmadıkları bazı şeyler var ve onları tanıtmak zorunda olmadığım için ben. FA için, insanlara, UVD olmadığını söylediklerinde sahip oldukları bir şeyleri olduğunu açıklamak muhtemelen en kötüsüdür.

Ve en büyük profesyonel SPCH nedir? Bunların hepsi silindirler. Diğer tekerlekleri görenlerin pbhy'sini hatırladığımda, bugün onlara yardım etmelerine yardımcı olmak isteyen anneler. Yani bu bir ışık.

O ya da Masaryk'in Edel için bisikletleri. DTMI ile ilk temasın iyi bir hata olacağı Antonn Herrmann zor. Bir koridora sahip olmayacak ve eğlenmeyecek ve bunlarla ilgilenmeyecek bir Cantor türü yoktur. Çünkü kaderlerini, bugün sahip oldukları saniyeleri ve eğer yardım edebiliyorsanız, önünüzün altında avcı mt Mt. Ben HRD, L.

Tencereye, EI, bazen tekerleklere emekli olduktan sonra. Oraya atlayacağım, gülümse.