Pilsen programı insanları sanal gerçeklikte ilk yardımda eğitecek

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Programın ortakları, avcının çöktüğü ilk dakikalarda tehdit altındaki insan yaşamını boğmaya yardımcı olma yeteneğine sahip insanların jilet Rozes'in yeniliğinin şansı var. Büyük yenilikler, yumuşatmaların göreceli bir kriz durumunun nasıl göründüğünü ve pedlerde nasıl ilerleyeceğini, DV'ye tepki verilmesi gerektiğinde, bir yırtılmaya gitmemesidir.

Pilsen'de, belirtilen tekerlekler ve yaklaşık 16 bine kademeli olarak, PEIT olan insanlara nasıl yardım edileceğine göre kullanılacak ilk yardımı kullanmak gerekir.

Programın arkasında VR Rescue Stand Society VR eğitimi ve Pilsen, ESKM Red Kem ve City'deki Hastane Fakültesi Uzmanları ile işbirliği.

VCVIK VR Recksuue, özel BRL ve CVIN rakamlarının yardımının simüle edilmiş bir kriz durumuna gireceği sanal bir ortamda gerçekleşiyor. Durumun sarılmasına yönelik pratik adımlar, nefes kontrolü, bira yardımı ve resüsitasyondan sonra, sanal bir eğitmenin talimatı temelinde.

Sistem Kullanıcının reaksiyonlarını değerlendirir, becerileri için SCN ve Vukov prosedürünü değiştirir. Bu, sanal Trenra'nın Pilsen Vclav Imnek'teki hastane fakültesini açıkladığı anlamına geliyor.

Piblin için Patnctiminutov Trnink, sanal gerçeklik veya ilk yardım hükmü ile önceki deneyime ihtiyaç değildir. Program sadece Navd kullanıcılarını, örneğin, çöken avcının oturumu açtığını gösteriyor. Nasıl, ne güç ve ne kadar sıklıkta göğsünü kalbin kalbinde iteceğine dair tavsiyeler.

Bir ilk boğaz olan Lucie Kantorov, şehrin ilk yardım hükmüne aşina olacakları ilk on dik dikey için program için bir lisans sağlayacağını söyledi.

Belediye Binası, bu tür ilk yardım ile elde etmek isteyeceği Vejnost için bir yerdir. Kantorov, eleştirel Okamice'de yaşam ve ölüm arasında bir fark anlamına gelen bir seçeneğimiz var.