Onun hakkında hiçbir şey denemediğimi okudu, eylemlerin modelini hatırlıyor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
İnsanlar ne görebilir?
Yılın Loskova'dan çalışmakla ilgilidir, ancak yaklaşık otuz yıldır Dly Starmi'den esinlenmiştir ve New York'ta IL'de onları yarattım. Sadece renkleri veya SCNU'yu değiştirdim.

Amerika'da IL olduğunuz doksan yılın sonundan görüntünün resmini yayınlayın.
Evet. 1997'den beri, New York mimarından mezun olduktan sonra, profesyonel olarak Manhattan'a bir gökdelen inşasını yerleştiriyorum, ancak veery benim New York senmine aitti. Hepsi aynı zorla yaşadılar. Birçok yabancı Mısır, Panlon veya Fransız bir kadındı. KRSN oda veya kuş üzerinde bir Poehnan TSTM'dim, KRU'larını almak zorunda kaldım.

Ji Boudnk

17 yaşında annesi ve kız kardeşi ile ABD'ye göç etti. Amerika'da bir UMN ve mimarlık bisikletini inceledi. New York'ta gökdelenler istikrarlı.

SVTOV Business Center 11'de Tocch'ten sonra. Deneyimleri hakkında PBH 11'de bir kitap yazdı.

Atlantik'in her iki tarafında bezlenmiş mimari çalışmalar ve mimarlar.

Plzesk Sans Houveni Enstitüsü Endişesiz Slavs'taki Karel Syka Galerisi'ndeki şemsiye ve Vidn -Nisan ortasına kadar olacak.

Model A Model Pimt'in onu almalarına izin verecek nasıldı?
Portrelerim olduğunda, Hollanda'dan Ingrid adlı bir model boyadığımı hatırlıyorum. Atelir'e çizdim ve bir noktada çıkardım: külotumu çıkar. Ve yaptı. Önerilen külot sürecinin sadeliğine şaşırdı.

O gün aniden kapıdaki tam bir kabuk hakkında olduğu söylendi. Açtığımda, bana yakılmış olsaydım orada durdu: M'de nasıl bir şey denemedin? Profesyonel bir sanatçı olduğumu söyledim, bu yüzden uygun değil. Şaşırtıcı bir şekilde, farklı bir şekilde olduğu gösterildi.

Pilsen'deki maruz kalan resimlerden birinde PLES tarafından boyanmış intimn parçalarıyla kaplıdır. İçin?
Belediye binasından gerginliğime ulaştı ve DTI etrafta ve resimden biri beni rahatsız edecek. Intimn oyunu görebileceğiniz kişi olması gerekiyordu. Ve bu müstehcen değil, ev sahipliği yapmak istemedim, sorunlar yaratmak, resimleri boyamak istemedim, bu yüzden resim dantelli külotlarda bir not için bir dantel ve pl aldım. O zaman, Intimny oyuna yapıştırılmış yağlı bir nokta ile yapmak için iyi bir şeyim. Bu yüzden günlerimin sansürüyle ilk kez tanıştım.

ABD'de Socilic teması yapmak mümkün miydi?
Üre. Geleceğimdeki küçükleri tanıyordum. Sadece işiniz hakkında yumuşatabildiğinizde, NM'yi tanıyın ve kuşatın. MM, NJAK'ımdan imajı satın alan kendi insanları arasında.

Bu arada, Slav Belediye Binası'nın yakınında, Poliklinik'te, Güney Hanzlek heykelinden iyileşen tamamen çıplak heykel. Vs, eğer yanılmıyorsam, çok fazla etkilendi.
Küçük bir çocuk olarak, diğer kulakla ilgili bir problemdim, bu yüzden Slav poliklinik binası ağrı ile ilişkili idi. Ama dışarı ittiğimde ve ayağa kalkan çıplak heykelin çatalı, acı hissi oradaydı ve ona hayran kaldı. Oradan muhtemelen Roue Evin'de tasvir edilenlerin tüm yollu yansımasını içeren bir bahar.

Yasanın resmi Pilsen'de kimin üzerine inşa etmek. MTVNI'yi nasıl etkilediler?
Küçük bir çocukken Pavel Bukovskm'yi tanımıştım. Bisiklete katılmıştı. Tatnek Stanislav Bukovsk yıllarca Vborn Mal. Muhtemelen ikinci TD'deyken ve NVTV'de Pavel'e gittiğimde, Standa Bukovskho'nun sırrı oldum. ML bir resim olduğunu hatırlıyorum, bir yaratık, 45 derecedir ve NM'de resim geliştirildi. Ve köşede dolu korsan ve UMLCV imzası ve tarihinin saçları sırasında. Bu üzüme düşkündü, beni komik ve küçük bir çocuk benzer bir şeyi sevdi.

Sonra Güney Kovaka'nın oluşumu. Ancak bu zamanda, eylemleri boyayabileceğim gerçeğine gelmedi. Ve sonra erkek Hugo Boettinger'ı keşfettim, çalışmaları çok lb idi. Gerçekçi bir resimle dolu değil, neoklasik bir stil. Cadasdn'ı tüm isimleri pedlerim olarak alıyorum ve birçoğum var. Ve bu yüzden ilham dışişleri, ana Douard Manet ve KRSN Olympia.

Sık sık Pilzeky UMLC toplantılarınız oldu mu?
Evet. Örneğin, örneğin, Bay Zikmund'un stüdyosundaki bir diğeri, Plzesk'di. Pavel Bukovskm ile oradaydık. Borular olduğunu hatırlıyorum, üzümleri orada kokuyordu, bu yüzden felsefi bir tartışma vardı. Sanatlardan biri ne ve neyin olmadığıdır. Kal: Bu saatleri görüyor musun? Muhtemelen evet. Ve onları ne zaman ele alacağım? Hayır, ama ben oradayım. Benzer şekilde etkilendiler. O zaman bir ev olduğumu ve hemen aynaya düştüğümü hatırlıyorum, özelliklerimde kötü bir zeka olup olmadığını görmek istedim. Tartışmadan sonra zekiydim ve fiziksel olarak bir konuşma olup olmadığıyla ilgileniyordum. Ve elbette hayır. Böyle bir toplumda farklı şeylere saldırırlar. Astnit yapabileceğim TST'im var. Unutulmaz bir Zitek'ti.

Standa Bukovsk, Dalm UMLCEC, Bay Lnik ile işbirliği yaptı. Seramikler çemberinde tuvalet ve ben denedim. Ernicch'deydi. O zaman, Pavel mi yoksa Standda'nın Lnnica'da kimin çembere zahmetinde göç ettiğini söylediğini bilmiyorum. O zamanlar birkaç tane alıp almadığımı bilmiyorum, gideceğim, ama Kadopdn yerine getirildi.

Aynı zamanda sansür ve konuşma özgürlüğü kavramları güzel, nasılsın?
Bu sorunun var olduğu VM, ama ben ren geyiğine uygulamıyorum. M'ye göre çok saygı var. Bir avcı diğerine, Mui'ye Mui'ye. Ve muhtemelen veteriner seksini bitirirdim. İlerici mistik hareketin bir kısmı için durum böyle değil, çünkü ikinciye saygı duymam ve daha sonra DL'yi incelemek için hiçbir şey yapmam gerçekten mümkün. Ve Hunter CT ile istediği gibi. Kimseyi görmüyorum, kimsenin ne de işimle. CT ovulursa, bir ayna ayarlamasıdır. Daha çok NM ile ilgili, MN değil. Aynı avcı için üriyor ve gagları Njak hattına, Praek'in onarımları, şirketin editörünün veya cumhurbaşkanının onarımlarını monte eden bazıları. Eğer saygı duymazsak, onlara hitap edip etmemem önemli değildir. Senüs için kimseye vermek, ona zarar vermedi, ona zarar vermemek. İçerme Pihozen VC olmalıdır.

Meritokrasi kavramını kabul ederek, bazıları olan bir TCH nedir. İnsanları sadece bir nzor, njak seks veya nm odlin olduğu için değiştiremeyeceğim. Beceri ve deneyimler hakkında her zaman BT olurdu.

Zhtky için UMN. Çalışmanızı nasıl karakterize edersiniz? SPE gerçekçi mi yoksa soyut mu?
Duvar gerçekçi bir iştir. Rd ama ben resimde olduğu gibi dahil. Bu, PLTN'deki figürün HBe olduğu anlamına gelir. Sanki RMecch'te farklı görüntüleriniz vardı ve onlara bir köpek verdiniz. Rd Renkler ile deney. Nil'deki Pipomn Mısır'ın resmindeki karakteri yiyebilirim. Mavi Nil'i hatırlıyorum, bu yüzden bu rengi kullanıyorum. Picrvka daha sonra su akışı haline gelir. Renklerde MT Özgürlüğü istiyorum, onları kısıtlamamak.