Okulu yürütmek, mahkemede exdue'yu savunmak için geri ödeme burslarından parayı kullandım

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
PL Hakkında Saatler Hakkında ETL STTN ÖZELLİKLERİ Tıbbi Araştırmalar Fakültesi (FZS), Felsefi Fakültesi ve Dalch Fakülteleri Pilsen Üniversitesi Fakültesi 2019 ve 2021 arasında burslarla dolu. Yaklaşık 50 ped idi.

Böylece, planlanan burslarda, burstan giden stiper et ex'e gitti Örneğin, burs 16 bin kron ve 15 bin ödedi Jin et. Bir sonraki Innoo Bursu'nda 14 bin ve 12 bin Silence ve Festivalin ETL STTN'si Sessizliğe gitti. Sonraki, 18.5 taç baskısı ve 17 binü Dal ET'ye gitti.

Burslar çoğunlukla fakülte için, örneğin, ilk yardım için yurtdışında, öğretim alanının yardımı için, yardım veya ilk yardım için sert örtü için yüzdü.

Uygulamayan finansal süreçlere sahip tamamen belirgin bir publa suçlandı, ancak pesto onları faydalarında kullandı, böylece onları Silence Libor Eicha'nın asması olan SVJA'ya geri döndürmediği insanlar için falsh.

Basitleştirilmiş Yönetim, Zor

Öğrenci ve öğrenci, emekli maaşının FZS'nin yeniden yapılandırılması için Dal ET'ye gönderildiği ve aksi takdirde güvence altına alınabilecek fakültenin operasyonu için ödeme yapıldığı konusunda sessizdi. Bunun benim idari Nron'um olduğu sessizlik. Dan ve Mystery, idari Nron olan iki imza test edildi.

Dışarıdan çıkmış olan tüm öğrenciler bisiklet için vaat edildi. Asla Stiipens Neoo dükkanı, ama ad hoc, sessizliği açıkladı.

Üniversite, Exdkan'dan sonra 765 bin krondan sonra kayboluyor. Üniversite tutuklamadan, muhafazada gerçekler doğrulanırsa, bunu özellikle çalışma ve yazarların incelenmesi ile ilgili olağanüstü bir endişe verici olarak gördüğümüzü açıkladı. Üniversite, sadece finansal değil, aynı zamanda fakülte ve üniversitenin iyi adında JMY olan kodlardaki NVRH ile hapishane suçlusu Zen ile bağlantı kurdu.

Sessiz Suçlama

Tom Givna Exdkan'a göre anlaşmazlık, suçlama ve anlaşmayı karıştırıyor. Sessizlik, emekli aylığının ihtiyacı için kullandığı emrine göre tayt kararına karşı açıldı.

NJ'ye göre, ambalaj, emekli maaşlarının ofis ve Oberněni pi sttnicch ile donatılmış yeniden yapılanma için kullanılıp kullanılmadığını hayal kırıklığına uğratmadı. Mly, burstan ödenen PRIC'nin yapılması ve onlara kim ödemesi durumunda kanıtlar yapardı. Eğer emekli maaşları fakülte için kullanılmış olsaydı, suçlu olmazdı, çünkü fakülteler Dn Koda, sert bir sessizlik ortaya çıkmadı.

Givna, davada davayı geliştiren ve öğrencilerden biri olan coşkunun tatsızlığının Mona'ya dikkat çekti. Markta Zemanov, şimdi Bernkov, röportajın karısı ve anlaşmazlıkta sessiz olduğu Vclav Bernek'in gönderilen akademik akademikin önyüklemesi tarafından aynı.

Sessizlik, emekli maaşının burstan kullanımını açıkladı, böylece sürüş ve teslimatın gitmesinden giderek daha fazla ortaya çıktı. Canor ile, mobilyaların sıkıştığı, ancak boyanmadığı, burstan emeklilik tarafından boyanmıştım, böylece mobilyaların devre dışı bırakılması gerekmez, sessizliği açıkladı.

Birine göre dikiş, çeşitli akademik işçilerin köpek burslarını ödedi. Ücret açısından da sessizlik ilham aldı. Burstan, kürek sıralamada kürek tahtasına, araç için küçük bir alışveriş, örneğin kutular, sıhhi vagonların eşzamanlılığını yeniledi, Covid'deki konsolu itti, emekli maaşları öğrencilere sık sıklıkta veda etmek için kullanıldı. Catering topluluğuna ödeme yapsaydık, pahalı olurdu, Sessizliğin, Sessizliği FZS Bursunun Emeklilikleri için kullandığını söyledi.

Burs ML bt njak probleminin sessizliği kullanacağını görmedim. Deneyimin deneyiminden sonra, mahkemeye çıktığında, uzlaşmaya ve diğer bursları uzlaştıramayacağını söyledi.