Ödül sahibi, bazen çocuk hikayelerinin oldukça karmaşık olduğunu itiraf ediyor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Yirmi yaşımdayken gönüllülüğe başladım. Ponton'da birçok çocuğun bakımını üstlenen Klubko projesinde başladım. Michaela afrenkov, daha önce okul öncesi pedagojisi okumak istiyordum ama sonunda sosyal hizmet okumaya gittim, diye açıklıyor.

Eğitiminin ardından Ponton'a bağlı düşük eşikli çocuk ve gençlik okulu Pixla'da çalışmaya başladı. Orada kendini altı ila yirmi yaş arasındaki gençlere adadı. Yaklaşık beş yıl önce Ponton'a faaliyetlerinde yardımcı olan bir gönüllüyü koordine etmekle görevlendirildi.

Bu yıl ödüllü Mike şunları aldı:

• Lucie Vavrukov,
    Kalbe
  • Anna Srbov,
    Mstsk Charita Plze
  • Sylva Krausov,
    Rokycany Spor Salonu
  • Hana Ederov,
    Kooperatif
  • Jana Fenclov,
    Crkevn Z ve S
  • Ljubi Diadjuk,
    gönüllü güvenliği
  • Blanka Antoov,
    Toplum Toukov
  • Ivan Kaov,
    Darülaceze St. Lazarus

Michael Afrenkov, yardım etmeye çalıştığınız çocuklara kendinizi adamanın kolay olmadığını söylüyor. Her ikisinin de pbh'leri oldukça benzer. Bu kız zihinsel engelli. Ama oldukça fazla güzel an var, bu yüzden dlm rda, k'nin altında.

Pixla kulübünde her gün 30 ila 40 çocuk ve genç takılıyor. Kulüp ayrıca resmi bir formatta faaliyet göstermektedir. Futbol turnuvaları ya da önleyici programlar gibi aptalca şeyler düzenliyor. Çocuklarım sadece futbol oynamak, masa oyunu oynamak ya da sadece arkadaşlarıyla buluşmak istiyor, diye anlatıyor.

Kulüp futbolunun özel kuralları vardır. Takımlar hem kız hem de erkek çocukların yer alabileceği şekilde oluşturulabilir ve bunu herkes için eğlenceli hale getirecek kurallar koyabilirler. Örneğin, bir kız baktığında iki para ödeyin veya bakışları için alkışlayın. Daha sonra kurallara kendiniz uyduğunuzdan emin olun. Bundan sonra futbol becerileri ve cesaret için size puan verilecek. Bir sürü puanın var, dedi. Oyunlar gösteriş yapmaya, kendini yansıtmada ustalaşmaya veya karanlığı takdir etmeye yöneliktir.

Düşünün ki, kulüp faaliyetlerine katılan çocukların ebeveynleri, çocuklarının kendilerine maruz kalmasından gurur duyuyor ve bunu gururla gösteriyorlar.

Afrnkov'a göre Ponton müşterilerinin sayısı artıyor. Çocuklar kardeşlerinden veya arkadaşlarından bizi öğrendikleri için onlara geliyorlar. Yani reklam yapmamıza bile gerek yok, çünkü çocuklar bu şekilde arkadaşlarına sarılıyor ve uyanıyorlar, ben dritelka Majk'ı takdir ettim.