Politika Inn'de değilsiniz ve aniden Olomouc'da görünüyorsunuz. Avcının siyaseti bir zamanlar girdiğinde VN Donanması olması gerçeği midir?
Siyasette olmasam bile, etrafım benim için kayıtsız değil. Plzn'den Olomouck Primtor Martin Novotn ve Jan Frush olan organize olan organize edildiğinde memnun oldum. Buna ek olarak, karanlık açık ve anlaşılabilirdi: OD'lerin ihtiyacı var mı? Cevabım evet.
Bu, Premir Petr Fial'e karşı isyan için SP. D Çok BRT?
Hayır. PNBH'yi bul, Troko Nzory'nin bir tarafında bile olabiliriz. Bay Pedseda Fiala, filonun önü olmadı, Olomouc Seli'de olanlar kadar ml. Sonra premir oldu ve sanki belli bir dönüşü kaçırmış gibi. ZL için değil.
Dotte bu özel piç sızıntı ile
Seviye
Esnek, bilinçsiz
Otomatik Kurtarma
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
Siyasette olmasam bile, etrafım benim için kayıtsız değil. Plzn'den Olomouck Primtor Martin Novotn ve Jan Frush olan organize olan organize edildiğinde memnun oldum. Buna ek olarak, karanlık açık ve anlaşılabilirdi: OD'lerin ihtiyacı var mı? Cevabım evet.
Bu, Premir Petr Fial'e karşı isyan için SP. D Çok BRT?
Hayır. PNBH'yi bul, Troko Nzory'nin bir tarafında bile olabiliriz. Bay Pedseda Fiala, filonun önü olmadı, Olomouc Seli'de olanlar kadar ml. Sonra premir oldu ve sanki belli bir dönüşü kaçırmış gibi. ZL için değil.
Anlaşmayı ortadan kaldırırdım çünkü yeşil bir ceket giymiş Marksizm leninizm. Ve arka planda büyük bir aslan işletmesi Taen sübvansiyonları var.
Dotte bu özel piç sızıntı ile
Seviye
Esnek, bilinçsiz
Otomatik Kurtarma
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
- Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz