Nepomuk'ta ısıtma, yıkımı tehdit etti, şimdi makine modelleri burada takip ediyor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Jaroslav, köpeği 20 yıl boyunca yakındaki model SVT'deki aile evinin tavan arasında itti, bu da 120krt değiştirildi. Oyuncular şebeke tarafından sıkışıp kaldığında ve tüm tarihi Eleznin Nepomuck'a eserler, Nron'un nasıl bir araya gelip tekrar faaliyete geçeceği hiçbir yolu yoktu.

Onu kabuktan almak için onu 20 dL'ye ayırt etmek zorunda kaldık. Daha sonra DLY'yi araba ve kayak asansörüne Nepomuk'a taşıdık. Birlikte Devt MSC'yi yaşadım. Bir daha istemiyorum. Arka plan çizgisinde -up, mümkün olduğunca hatırladı, hatırladı.

Ve vaat ettiğimiz şey vardı, aniden fabrikada bir santimetre vardı, birçok sorun vardı. Tüm dly'yi eşitlediğimizde, raylar birbirini takip etmedi. Bu aptalca yüzlerce milimetrede yüzlerce sapma ve lokomotifler ve vagonlar pijechuj ve hatta raydan çıkabilir. Optimum birbirine bağlı raylarda 1200 kaplin ihtiyacım vardı ve elektrik yeni Nov'a bağlandı. 2,5 kilometrelik ezme tükettik.

200 metre yurttan oluşan bir köpek, 100 istekli ve lekeli bir köpek olmasına rağmen ve 19. yüzyılın sonundan ve kaba olmadan sonra çiğ kişisel tren ve lokomotif bitkileri de var.

Dağlarda, yolsuzluk trenleri olacak, manzara Blovice, Pre -Iplants veya Çeviklik ile Blovick krematoryumunun yanında duran büyük bir silo ekliyor. Projede, gizlice büyük ölçekli tarafından inşa edilen balık ve höyüğün yüzeyi ile.

TBA UHL Cumhuriyetin kuzeyindeki yavaş yavaş nemli, yurt üzerinde sn. Ekskavatör, Pyelni pnvi'de mümkün olmadığı zamana benzer, SMV ile ekledi.

Birkaç durgunluk, intikam, köprüler, tüneller, ormanlar, teleferik, ayak parmağı, arabalar ve sokaklardaki insanlara, 24 metre yaratıktan oluşan bir köpek içeren demiryolu. 1905-1950 yılları arasında göreceli NDRA ile dolu orijinaline göre NDRA Nepomuk modeli tarafından sarhoştu.

Karanlıkta, karanlıktan önce sadece iki tdny almayı başardım, parçalamada yatmadı. Sadece NDRA KRAT pistinde modele gitmek zorunda kaldım, çünkü 120krt intikam için değiştirilecekti. Detay, nispeten, PLZA ve Pester'daki trenlerin trenlerinin de, burada ark için sınırlı bir intikam almak zorunda kaldım. Geçen yüzyılın atmosferini tamamlamak için Kory veya Taen Komi Wagons da var.

Modelde, Nepomuck bir dokuzuncu jetle değiştirilmez Bir lokomotif için bir tondur. Nepomuk gerçeğinde ton bulamayacaksınız.

İçişleri bakanlığından ve drhy tarihinden vazgeçti. Nepomuk Vttopna, yerel lokomotiflerin Paejov'a yükselişte gıcırdatma trenlerini zorlamak için arkadan çektiği gerçeğinde aşıldı. Sonunda girişleri sona erdiğinde, çoğu tren için mevcut olmak için Nepomuk'a geri dönüyordu.

Yerel Vopen'de cihazların her iki STN'deki yerel kapıda korunması neredeyse zzraktır. Çoğu zaman bir kutu içindi. Geçen yüzyılın 50'sinde olacağım karanlık. Vichice, binanın yan tarafındaki gövdeyi yırttı ve Vtopny'den Komna, salonun içine aptaldı. Bu zamanda Parn burada gerçekleşti, yükselişteki motor lokomotif trenler tarafından sıkışmıştı, pistin elektrifikasyonu devam etti. Yardımcı kartpostal u için makineler yoğun değildi. Göğsündeki pullukları zarar görüyorum. Yetkili, yerel hemşirelerin veya arabanın katlarının onarıldığını ve daha sonra devn ofis ile donatıldığını da sözlerine ekledi.

Ve TT boyutunun büyüklüğünde olacak, ortalamaların atalarındaki model, Mt 1:87, yani H0'daki tür bir yurt türünü tamamlıyor. Lokomotifler, vagonlar, evler, araba ve karakterler var.

Çek Cumhuriyeti'nde Lenov Derneği, rejimde, özellikle Pilsen'de bulunan ikincil tarihi eserlerden bir müze inşa etmek istiyor. İlk maskotu, ilk üniformalı figürü alalım. Ama bu karakter çok büyüdü. Birine gitmemiz gerekiyor, ama bir erkek figürü, MUE High Piblin 160 santimetre. Birinci Cumhuriyet'ten STTCH Demiryollarının En İyi Müfettişinin Chrous üniformasının MM'si bile MSTO'ydu, ancak bu üniforma üzerinde büyüyeceğimiz figürün figürünü almadık.

Pazar gününe kadar kuşa açık olan Nepomuk örneğinde girdi gönüllüdür. Daprodil'e göre, telefonda anlaşmak için en iyi şey.

MU Yıllarca Devlet Modeli Eleznice. Ana Ana Ana Yüzler (9. 9.2021)