Mahkeme, konvoydaki Nazi bayrağı için bir koşul getirdi. Yanlışlıkla sorgulandı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Yargıç Kateina Kubiasov, malları Lovka'nın ilk ve özgürlüklerine taşımak için birkaç davet ve tezahürü kabul etti.

Esti MSCI tarafından 14 MSC test dönemi için cezalandırıldılar ve VI VI 20 bin kronda Kadho için penitik ceza. Tehdit edildiler ve Tletmi cezaları. Karar nihai değil, taraflar dava için LHTA'yı korudu.

Kocası ve Michaela F., bunu mezun olmayanların çorbasında söylediğini kabul ediyor. E arabalarında bayraklarını vaat eden rüzgarda benim için. Masumum, böyle bir şeyi rahatsız etmem, Ocak ayında otuz sekiz yılın ana biri tarafından derinleşti.

Ama bu versiyon ama hakim nev. Kameradan, özellikle IDI bayrağı eline götürür, düzeltir, ikisini üzerinde ve sonra suçlanır. SN ZMV, panik olmadan, ZHT'yi araca götürür, her ikisi de birbirlerini üstlenecek, gülümsedi, Kubiasov'u açıkladı.

Gamalı haç ile bayraklar, Prachatice'den kocanın hacıdan kurtulduğu UV zamanlarının alt bardağının arkasında görüldü. Nepomuku Vltejn'de kameralar tarafından kaydedildi. Idi ve yolcular bayrağa, hakimin varsayımına sahip olamadılar.

Plzesk Sti Bory'den şehrin merkezine giden yolun çoğu Michael F'yi selamladı.

Gazilerin ve onların torunlarının bulunduğu yere oldukları an, bayrak gamalı haç ile pedallı yolcu, bayrakları Idi'ye döndürür ve iade eder. https://t.co/phtmsnposj

5. Kvtna 2024, 13:57, Pspvek Archivovn: 19. Bezna 2025 at 11:30

Gezici bir Amerikan yıldızı olan arabanın bir idie veya yolcuda bir kapısı yoktu. Kabinin üzerindeki Stecha yelkenden yapılmıştır. Konvoyda kabinde yelken altında bir ısı vardı. Arabada tanıtıldı NM Fauled, Stsnovní yakaladı. Açık havada aldım. Sonra kumaşın üzerinde durdum, kocamdan bayrak aldım ve nasıl olduğunu bilmez, hemen bildim.

DKY, Amerika'da Kon manastırının olduğunu iddia etti. PR yoktu, EO plakaları metre DL, kanat veterinin emlak misafirleri için bir tribü olan bir tiyatro ve balkon. Benzer şekilde, onu arabayı daldıran ona anlattı. Bir an için Mole STN'de Elne penceresini çevirdiğini ve inçin gust'a girdiğini de sözlerine ekledi.

Kocası, özgürlük konvoyunun geçen yıl Pilsen'de Amerikan bayraklarının arabalarındaki bir içkiyle bir içki ile sürdüğünü söyledi. Bave ordunun tarihidir, evde veteriner var.

Beyaz olmayan Udhlost, Hard Kocası'nın bir soyadıydı (16. 1. 2025)

Onlara göre, Ernm Hkkovm ile kırmızı-üflenmiş bayraklara, diğer yankılarda, 1938 Hork adlı tarihi olaylar, tarihi Ukzky'nin Çekoslovak-NMEC sınırlarının ikinci dünya kurtundan önce çağrışmasını uyandırdığı zaman verildi.

Horkho Z'den Pedal penceresinin ve kabuğun rumkardında arabalarla parçalanmış Nazi Nmecko'yu kullanan bir bayrak vardı. Bu zamandan beri ve Kvtno 2024'ten beri, tarihi bir arabaya sahip PR hiçbir yere gitmiyor.

STTN Robert Merkun, çifti sadece Özgürlük Konvoyunda MVN bayrağı için değil, aynı zamanda Nazi bayraklarının diğer kulaklardan giderken tarihi arabayı karşılayan en az iki idii olduğunu da sardı. Koşullar ve bayraklar için tasarladı.

Yargıçlar adli ve penitik bir ceza olmadan dışarı çıkmak istediler, ancak suçlu hasta direnişe iptal edildi.