Geçtiğimiz hafta Pilsen kulübünün 70. kuruluş yıldönümü kutlamalarının özel konuğu olarak yine tanıdık yerlere geldi. “Çocukluğumuzda Pilsen’de sık sık birlikte oynadığımız uzun zamandır arkadaşım Jirka Šourek aradı. Hemen bana tarihi söyle ve uçacağımı söyledim. Bu benim için bir onur,” diye itiraf etti çiftlerde eski dünya bir numarası olan altmış yedi yaşındaki Šmíd.
Çocukluk anılarınız hemen canlandı mı?
Burada en son on bir yıldır ölü olan babamla birlikte korttaydım. Burada büyüdüm. İlk başta Slovany’de yaşadık, tramvaya bindim ve şehrin yarısını geçerek Bory’ye gittim. Üç saat tenis oynadıktan sonra eve dönüyorum.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün katılın ve şunları edinin:
Çocukluk anılarınız hemen canlandı mı?
Burada en son on bir yıldır ölü olan babamla birlikte korttaydım. Burada büyüdüm. İlk başta Slovany’de yaşadık, tramvaya bindim ve şehrin yarısını geçerek Bory’ye gittim. Üç saat tenis oynadıktan sonra eve dönüyorum.
Tomáš ŠmídBir zamanlar göç etmeye çok yaklaşmıştım. Annem tarafından dedem kırk yıl Amerika’da yaşadı ve ilk başlarda bana maddi olarak da destek oldu. Sınırda bu yüzden sürekli arandım ve taciz edildim
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün katılın ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim