Kupayı kazanmak istiyoruz. Pilsen patronu goller, Slavia, Sparta ve Staňko'nun transferi hakkında

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Viktoria için bahar sezonu cumartesi akşamı Mlad Boleslav karşısında başlayacak ve ilk puana çok yaklaşıldığında kulüp bir karar vermeyecek.

Bu şehri yenerek, maçı kazanarak ve Konferans Ligi'nde en az bir maç çeyrek finale yükselerek deklarasyon açıklandı.

Başlık için doğru değil mi?
Hem Sparta hem de Slavia, atılımlarına saygı göstererek sonbahar sezonunda oynadılar. Biz üzerlerinde yeterince baskı oluşturmak, bahar mevsimine girmek ve koşullar elverdiğinde en azından onları bükmek, işlerini zorlaştırmak istiyoruz. Ve eğer bir fırsat varsa, o zaman ona saldırın.

Mesafe büyük olsa ve Slovak çeyreği aynı puana sahip olsa bile, arkadaki pozisyon bana uygun mu?
Onlardan önde olsaydık bana yakışırdı. Ama dikkatli olalım, olup olmadığına da bakmamız lazım. Çok geçmeden oraya varacağız ve altlarındaki çorbaya hızlıca atlayacağız.

Slvistic f Jaroslav Tvrdk, takımın yeni sahibi Pavel Tyka'nın takımın beş on yıl içinde beşinci şampiyonluğu kazanmasını istediğini söyledi. Bu Sparta unvanlarını ve bir tanesini de kabul edebilirim. Bu sensin?
3. partinin tahminleri elimde, Jaroslav'ın konuştuğundan eminim. Sadece rol yapıyorduk ama kimse futbolda ne olacağını bilmiyor.

Geçen yıldan bu yana yeni sahibiniz olsa bile her iki crack S'in açılışına cevap verebilir misiniz?
Buna hiçbir şekilde tepki vermiyorum. Bunun için ekonomik bir nedenimiz yok. Pl, prac'ı arayarak yanıt vereceğiz. Bunu birkaç kez yaptım. Plzeň'de yanlış bir şey yok. Olduğumuz ve olabileceğimiz şey konusunda rekabet etmeye devam edeceğiz. Oyunun fiyatı kalitesi anlamına gelmez. Onunla sportif düzeyde çalışmak sizin dileğinizdir. Biliyorum, bununla bile ekonomideki farkı minimum düzeyde ortadan kaldırabiliyoruz. Hatta Sparta ve Slavia'dan farklı belirlediğimiz kendi felsefemiz bile var.

En azından huzur içinde uyuyun, emekliliğinizi ne zaman güvence altına almak zorunda kaldınız?
Bana Almanca uyuyacağını söyledi. Ama dışarıda gerçekten sakinim, çalarken değil ve dans edebilmek için kabinde adamlara ihtiyacım vardı. Ama ne olduğunu unuttum. Felsefenin gençlikle ve gelecekle çok ilgisi var. Eğer kendimi bununla özdeşleştirmeseydim burada olmazdım. Beni mutlu etmeyen hiçbir şeyi yapmam. Bir nefes aldım ve davetiyeleri önüme koydum. Bulunduğumuz yerden hiçbir zaman memnun değilim. Ama bir yerlerde on milyon avroluk baltayla uyanmayacağım konusunda haklısın. Bu benim için sorun değil.

Adım adım son teslim tarihi henüz geçmedi, yürüyüşe çıkmayı mı planlıyorsunuz?
Ben bundan memnunum. İyi olduğu için mutluyum. Hedeflerimizin gerçekleşebileceğini biliyorum. Elbette Discus bağlamında bir kahramana ihtiyacımız olacağını hissediyoruz. Ancak şu ana kadar kalite açısından bizimkini aşacak bir oyun bulamadık. Sahip olduğumuz karanlıklarla bahara gideceğiz.

Bu, dizindeki sakatlık nedeniyle Frankfurt'a transfer olamayan forvet Rafiu Durosinmi'nin yakın gelecekte maça çıkmayacağı anlamına mı geliyor?
Dizinden ameliyat oldu ve onun için sezon kapandı.

Temsilci kaleci Jindich Stak'ın Slavia'ya katılmasına izin verdiniz. Bu hareketi onaylamak mümkün müydü?
Bunu bir mazeret olarak itiraf edebilirim ama Jindra'nın ayrılmasına ne ben ne de kulüp karar vermedi. Taşınmam hakkında Jindra'ya yazdık. Elbette hepimiz yurtdışına çıkmasını umuyorduk ama o Slavia'yı oynadı. On gün yürüdü ve bir karar verdi. Onun hamlesini kabul ettik.

Gelecek vaat eden orta saha oyuncusu Luke Erva'yı Matje Valenta ile birlikte almak için zaman ayırdınız mı?
Eğer durum buysa, öyle. Ancak iki eski gençlik temsilcisini ekleme fırsatı ortaya çıktığında bu, Pilsen'in bakış açısına göre iyi bir anlaşmaydı. Jindra sakatlansa bile yine Slavia'yı oynayacak. Ve Slavia taraftarı olduğum ligde bile bunun bilinmesini istemiyorum. Ama memnun olmamız ve her iki maçın da bizim için iyi olacağını bilmemiz gerekiyor.

Sonbaharda Konferans Ligi'nin tabanını ustaca fethettiniz. Nereye gitmek istersin?
Sekiz finalde ise çorba içeceğiz, köpeğimiz ilerleyeceğiz. O zaman bir avcı seçemezsin. Dürüstçe hazırlanalım çünkü sonbaharda bile tüm rakipler tehlikeliydi. rove, ismine göre böyle olması gerekmese bile karşılaştırır. Keşke uzaklara gitmek zorunda kalmasaydık. Seni otobüsle Bratislava'ya götürebiliriz.

Teknik direktör Miroslav Koubek'in sadece sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. eh, onunla ne kadar kalacak?
Trenr kal, eum vk, ama bu sadece slo. Bu konuyu açmama konusunda anlaşmıştık ancak bahar aylarında konuyu ele alacağız. Sakin bir kafayla, başlangıca göre, duruma göre. Koçla ilgili pek çok şeyi hayal edebiliyorum, insani açıdan ona benziyor. Sezon sonunda ne olacağı konusunda sizi endişelendirmek istemeyiz.