Koubek: Bana kalsaydı kimse takımdan ayrılmazdı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Oyun iyi olduğunda rd'yim. Ve burada bulunan herkes kalitelidir. Yetmiş iki yaşındaki Koubek, Viktoria'nın ilk eklem dikeninden sonra bu tür bir durumun bana yakıştığını, sorunun onların nasıl olduğu olduğunu söyledi.

Glman'da birincilik için içtin, Stank ise Slavia'ya aşık oldu. Bu senin için büyük bir komplikasyon mu?
Yazdan beri eğer teklif kabul edilirse Jindra Stank'in ayrılmanın eşiğinde olduğunu duyuyorum. Kendisi ve kulüp için ilginç olacak bir şey. Yani başından beri böyle bir durumun başıma gelmesine hazırlanıyordum. Hala yabancı bir teklif konuşulurken, Çek kulübü olmasına elbette şaşırdım. Ama yeterince içmemişti, yerini Slavia'dan gelen bir içki aldı, muhtemelen rüyasındaki angam'a denkti. Ama koşulları bilmiyorum, sadece Plzeň'in bundan ne çıkacağıyla, işin sportif tarafının nasıl olacağıyla ilgileniyorum. Ve bence iyi bir anlaşma oldu. Erva ve Valenta yapraklarının hareketi vücut üzerinde olumlu bir etkidir.

İkisinin de yakın zamanda kadroya girme şansı var mı?
Sistemimizde oyunun ne kadar oynanabileceğini biliyoruz. Ve elimizde yaklaşık beş tane sed çanı var, o kadar başarısız olan Pavlo ulce ıslık çaldığında, belki altı bile. Darbelerden etkilenmeyecekler ve nasıl olacağını göreceğiz. Ama bir antrenörün beni manevra yapması iyi bir şey. Stdn bhem zpasa, çorba tipolojisini dikkate almak iyi bir şey. Çok fazla fırsat var ve böyle bir rekabete sahip olduğumuz için mutluyuz.

Martin Jedlika, Bohemians'taki barlardan taşınıyordu. Potte onunla ilk golün direğine mi geldi?
Bu çok kötü bir soru. Hiçbir şeyden emin değilim. Ve bu bir gol ya da şut. Yapamam. Şu anda sahip olduğumuz iki golmana mutlak bir kapım var. Ve özellikle Martin Jedlika'nın dönüşü bu gönderiyi gönderdi ve şimdi bunun sonucu Jindra Stak'ın ayrılışı olmuş gibi görünüyor.

Görünüşe göre Frankfurt'un bulunduğu Durosinmi tankı ayrılacaktı. Transferden son anda çıktı. Bu onu hayal kırıklığına mı uğrattı?
Nasıl hissettiğini bilmiyorum. Urit Nadean olmayacak. Ben bunu bir adım ötede olan bir oyun olarak algıladım, buna kanımı sürmeyeceğim. Onu kaybedeceğimiz gerçeğine yavaş yavaş güldüm. Ama işte burada…

Sakatlık sonrası tam dikene ne zaman bulaşabileceği tahmin edilebilir mi? Bu arada bireysel antrenmanım var.
Bunu yapamam, bu çok fazla cesaret gerektirir. Sondaj bir ay kadar sonra yapılırsa nasıl olacağını göreceğiz. Şimdi bir fizyoterapist ve fitness antrenörü eşliğinde bireysel olarak hazırlanıyor ve İspanya'daki eğitim merkezine uçmaya hazır. Ancak sakatlanınca Rafio'nun yerini alabildik. Sonbaharın sıcağını Chorho'nun uzun yarası olmadan atlattık ve bu şekilde başardık. Ayrıca bölmenin neresinde olduğunu da görürdüm.

Vlkanova şubesi Polonya'nın Chorzów kentindeki konukevine adanmıştır. Benimle mi ayrılmak istiyordu?
Düşündüğü kadar dakikalarca Pilsen'e saygı duymayan bir oyuna izin verdik. Oyundan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi ve memnun kaldı.

Verilerle birlikte olmayacağınız bir hareket mi oldu?
O dönem nerede, çocuğun Slavia'dan geçmesiyle rekabet özellikle saha ortasında yoğunlaştı. Böyle bir asitleşmeye kadar. Hiçbir maçı kaçırmayacağım, onların sayısının çok olması ve burada bulunan herkesin kaliteli olması hoşuma gidiyor. Bu tür bir durum bana yakışıyor ama soru elbette onların durumunun nasıl olduğu. Birincisi Adam Vlkanova. Ama bu her güçlü takımda böyledir. Bizden çok daha fazla oyuncusu olan kulüpler var, kaliteli futbolcuların sayısı nedeniyle, güçlü bir rekabet vardı, bu standart. Güç gerektirir, itici bir motordur, onunla başa çıkabilmeniz gerekir. Bana kalsaydı bütün gün oyunun içinde dolaşmazdım. Ama her zaman böyle değildir. Oyunun kendine has bir üslubu var, buradaki kulüp tarafından yönetiliyor ve benim gözüm de bunun üzerinde. Bir araya gelmesi gerekiyor.

Sınava katılan Estonyalı tonka Alex Tamm'dan ne bekliyorsunuz??
Her maçı izleyen bir gözlemci ekibimiz var. Estonya temsilcisi ortaya çıktı; bir tür sağlam, saldırgan at. Fiziksel parametrelerde çok iyi, maçta nasıl olacağını göreceğiz. Hadi şaşıralım. Bu bir test, henüz bir şey için söz vermek istemem.

Bahar mevsimine hangi kıyafetlerle gireceksiniz? Tech South'ta böyle savaşılır.
Oğlunuzu her şey için alacağız. Ligde eşit durumdayız ama Slovakya'da da güçlü bir rakibimiz var. Sonbahar sezonunda bu galibiyetlerle ligde büyük bir sıçrama yapıp takipçilerden biraz daha uzaklaştığımız için mutluyuz. Bu takımların da kanını akıtmayın çünkü oyun arıyorsunuz. Rekabet büyük, bakalım. Geri çekilme onlarla birlikte bozuldu elbette, büyük bir geri çekilme. Şu anda burayı alıyoruz, arayacağız. İçeri girmek, Sparta veya Slavia'nın ağır kayıplar vermeye başlayacağı anlamına gelir.

Peki MOL Kupası'nın evi, Avrupa Oyunlarına nereden gitmeliyim?
Ev sahibi oyunda en yüksek adımı, yani ilişkiyi denemeyi tercih ederiz. Bunun için hiçbir şey yok. Sıra kurtarmada, Jablonec'teki ilk kurtarmanın neler getireceğini göreceğiz. Yarı finalden itibaren her şey mümkün. Maçı kazanmaya karar verdik. Konferans Ligi'ne gelince, beraberliği deneyelim ve başlangıç pozisyonumuzun nasıl olacağını görelim. Son sözü söylemediğimizi belirtirsek üzgün oluruz.