Koku işaretleri yeterli değildir. Mahkeme cinayet zanlısını beraat ettirdi

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Sanığın suçu işlediği kanıtlanamadı. Durum suçun itirafı için yeterli değil. Sanığın söyledikleri delillerle çelişmiyor. Karakoldan ayrılmış olması onu mahkûm etmek için bir sebep değil ve sadece iz kokusuna bakarak suçluluk hükmüne varamazsınız. Bu sadece ek kanıt. Yurtta birlikte oldukları ve birlikte salona girdikleri için şehirdeki koku izinin mantıklı olduğu açıktır. Yargıç, bu nedenle yerde sarılı et kokusu izlerinin bulunmasının mantıklı olduğunu belirterek, kararı Martin Krut'un kararın bozulmasıyla aynı zamanda gözaltından serbest bırakılacağı gerçeğiyle ilişkilendirdi.

Bugünkü ceza kesin değil, sanık hemen itirazda bulundu.

Tiatyicetilet Martin Krut cinayetle ilgisini kesinlikle reddetti. Çok saçma bir kapak. Bunu istemiyorum. eğer adım Krut ise müfettiş beni öyle mi algılıyor? Onun niyeti ne? Neden üzerime kokuşturmak istiyor? Ben masumum, bu olayla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Lütfen mahkeme, evime gitmeme izin verin. Boşu boşuna burada kaldım, iki zarfı döktü.

Geçmişte hükümlü, mahkeme önünde kendisine birkaç kez, müfettişin yalanı açıklarken delilleri manipüle ettiğini tekrarlamıştı.

2022'de insanlar, Pilsen'deki Fakülte Hastanesi'nin Borsk kampüsü yakınındaki bir barakada aslen Slovakyalı yedi yaşında bir adamın cesedini buldu. Dosyaya göre katil, künt bir cisimle kafasına vurmuş ve vücudundan en az dört kez bıçaklamıştı. Ölüm masif iç kanama nedeniyle meydana geldi. Ceset, cinayetten yaklaşık beş gün sonra hiçbir şeyden haberi olmayan bir yaya tarafından bulundu.

Davanın görüşülmesi sırasında hakim, sanık aleyhine herhangi bir delil sunmadığını itiraf etti.

Krutho polis tarafından tutuklandı ve cesedin bulunmasından bir yıl sonra bir çocuğu öldürmekle suçlandı. Teknisyenler, cesedin bulunduğu yerde ve çevresinde ambalaj izi kokusu tespit etti. Polis, daha sonra pansiyonun ve çevredeki güvenlik kameralarının raporlarını kontrol ettiğinde, 17 2022 tarihinde ikisinin de sarılı halde pansiyondan birlikte çıktıklarını tespit etti.

Daha sonra bir güvenlik kamerası, eğer birlikte seyahat ediyorlarsa ikisini de şehrin yaklaşık 200 metre uzağında yakaladı. Yaklaşık bir saat sonra, saat civarında, sm ile kaplandım.

Krut, Marin'in sözlükte bir toplantı yapması gerektiğini ve onu votka almaya gönderdiğini söyleyerek bunu açıkladı. Bir saat sonra troleybüs durağında buluşmaları gerekiyordu. Pakhov'un izleri orada olabilirdi, Marin kendine sarılmak istiyordu. Bir su samuru ayak izinin deri cekette ne kadar olduğunu biliyor musun? O parıldamaya giderdi, kahretsin, oraya köpek gibi giderdi, ona sert davranırdı.

Avukat, her şeyden önce kimlik kokusunun yalnızca delil veya ek delil olduğunu, ancak tek delil olamayacağını söyleyerek müvekkilin beraat teklifini acımasızca sulandırdı.

Masumum, cinayetle suçlanan ağır sabıkalı, oda arkadaşıyım (27/05/2024)