Kendini bıçakla dedi, kız arkadaşını öldürmekten yargılanan adamı anlattı. Dokuz kez vurdu

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Polise göre, kantin müdürü olarak çalışan 90 yaşındaki Zdeka, Ladislav Ubl tarafından tapınakta dokuz kez bıçaklandı. Sabah saat 10 civarında evde içiyordu. Ter kaçtı. Birkaç saat sonra polis onu yakaladı.

Her avcının hayatında bir kez hata yaptığını duydum. J bunu 22 Mayıs'ta verdi. Bunlar, hayatımın en fazla o saniyeleriydi, ben… yüksek mahkeme huzurunda cezamı tamamlayamadım.

Zdeka'yı yıllardır tanıyordu ve yakın bir ilişkisi vardı. Evlenip ilişkiye başlayan bir partnerim var. Ancak Dobe buna dayanamadı. Zdeka'yla uğraşmak çok dürtüseldi. Onu aldattım ve sağlıklı bir adam bulacaktır, ancak prostat kanseri olan kıdemli yargıç, hakime benim gibi birine ihtiyacı olduğunu iddia ettiğini söyledi.

O kader gecesinde Dane, uyuşturucu aldığı için uyuyamadı ve arabaya binip Zdeka'ya doğru yola çıktı. Haftada bir ve iki kez geceleri bu şekilde geçiyordum. O umursamadı. Bana erkek gibi olup olmadığımı sordu, öyle bir tondu ki, öyle bir oyundu ki. Ben de kurbağayı çıkardım, cebimdeydi. Onu açtı ve sonra bana doğru salladı, davalının mahkemede kadının o önemli gecede uyumadığını iddia ettiğini hatırladı.

Ve sonra ona göre olmaması gereken şey oldu. kala mi, kendini bıçakla, kendini bıçakla, kala mi srabku, onlar çok basitti. Kanser için aldığım hapların keyfine vardım ve bir anda gözlerim karardı ve onu bıçakladım. Ben söylemedim, o da söylemedi. O an ne yaptığımı anladım. Onun acı çekmesini istemedim. Savaşta nereyi bıçaklayacaklarını boyamak için ne kullandıklarını hatırladım, o yüzden daha uzun süre bıçakladım. Trajik anı anlatırken özür dilerim Zdeni.

İki oğlu, Zdeka'nın toprakları ile Ladislav Uble arasındaki ilişki konusunda oldukça farklı ifadeler verdi. Onlara göre anneleri silahlardan hoşlanmazdı, erkek çocukların kendisiyle oynamasını istemezdi, havalı tüfekle bile ateş etmezdi.

Oğlunun bir kadın tarafından öldürülmesinden korkuyordu

Kadın, ilk oğluna geceleri bile sürekli onu kontrol ettiğini söyledi. Ölümümden önceki son bir buçuk yılda yardım etmeye çalıştım. Ona eğer ondan korkuyorsan gel bana yardım et, bir şekilde çözeceğiz dedim. Bunun yokuş yukarı bir tırmanış olacağını söyleyerek yardımı reddetti. O günlerde partiler öldü, kendilerine bakmayı bıraktılar. Ubl ne zaman arayıp bir şey istese bunu korkudan yapıyordu. Bugün ilk oğlunun korkudan dolayı olduğu mahkemede ifade verdi.

Yani ikinci oğula göre, büyük olan annesinden sadece emekli maaşı alıyor ve onu sütten kesiyordu. Onu köle gibi çalıştırdı, hiçbir şey yemedi. Onu her on dakikada bir arıyor, her adımını kontrol ediyordu, insanların yanında olmasına izin verilmiyordu, arkadaşları hakkında içki içiyordu, şapka bile takmıyordu. Tüm emekli maaşları ona gitti. onu öldüreceği için ondan ayrılamayacağımızı söyledi. Bunu bana söylediğinde şok oldum ama sessizce bu konuda hiçbir şey yapmamam için bana yalvardı, oğullarımdan birini hatırladı.

Mülkiyet dışı iddialar nedeniyle tazminat olarak yaklaşık 3,5 milyon kron ödemesine karar verildi.

Ölen kadın, kendisi için alışılmadık bir durum olan işe giderken erkenden içki içmediği için 22 Mayıs'ta ailesi tarafından bulundu ve bu nedenle onu aramaya başladılar. Ön otopsiye göre ilk başta acil sağlık hizmetlerine rağmen hayatta kalamadı. Göğsünün üst kısmına bıçak darbesi alan kadın kan kaybından hayatını kaybetti.

Kriminologlara göre cinayetin nedeni partner anlaşmazlıklarıydı. kadın kocamdan ayrılmak istedi. Çift, Neil yakınlarında bir evi paylaşıyor. Fail onu önce eve taşıdı, sonra da alıp gölete attı. Onu orada dövdüler.