Kaptan Hejda: Bütün Pilsen Fiorentina maçı için yaşıyor, insanlar beni durduruyor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Son derece zorlu bir maç bekliyoruz ama Viktoria kaptanına göre maça tam gücümüzle çıkacağız ve iyi bir sonuç almak istiyoruz.

İlk kez Konferenn Ligi'nde çeyrek finalde oynuyorsunuz, gergin misiniz?
Ortam iyi, bu tüm kulüp için tarihi bir dönüm noktası. Bunu sadece karanlıktaki oğlanlardan değil, Pilsen'deki insanlar arasında da, beni durdurup iyi bir babaya içki içtiğinde okudum. Piste büyük bir parkur koyuyoruz ve hava iyice kararıyor.

Plzeň Fiorentina

Perşembe günü saat 18:45'ten itibaren ONLINE

Soupee'den ne bekliyorsunuz? Juventus'a karşı oynadıkları son maçı gördün mü?
Tabii ki bazı materyaller gördük. Uzun süredir balonun içinde olduklarını ve tüm ekibin teknik açıdan donanımlı olduğunu biliyoruz. Kompakt olmalıyız, hafif işler istemediğimizin farkındayız.

Kime dikkat etmeniz gerektiğini şahsen izlediniz mi?
Fiorentina üst düzey bir takım ve bize mükemmel bir performans gösterecek. Sanırım özellikle kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. Genel olarak çok hızlılar ama çok sık çıtanın gerisinde kaldılar ve bunlardan ikisi gol oldu. Her gün bir test olacak.

Antonn Bark da tehlike yaratacak
Kişisel olarak onunla pek deneyimim yok, onu Slavia'da ve belki de Pbram'da gezerken gördüm, tam olarak hatırlamıyorum. Elbette Tonda'yı milli takımdan tanıyoruz, onun mükemmel bir yıldıza sahip kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyoruz ve ona dikkat etmemiz gerekiyor.

Geçmişte İtalyan karanlıklarıyla büyük bir savaşta bulundunuz mu, ctte, eis Fiorentina kazanabilir misiniz?
Bundan gurur duyuyoruz ve bunun için elimizden geleni yapacağız. Kendi evimizde çok maç oynadık ve mümkün olan en iyi sonucu almak istiyoruz. Taraftarımız kendine güveniyor, başarılı olacağını biliyoruz.

Çeşitli nedenlerden dolayı bir dizi devamsızlıkla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz, bu ne kadar büyük bir sorun olur?
Bunun bir sorun olduğunu söyleyemem, belki sadece bir komplikasyondur ama kesinlikle mazeret üretmeyeceğiz. Sorunun olmadığı ve ortaya çıkanların hayatta kalabilecek yeterli kaliteye sahip olduğu yer. Evimizde çok işimiz var ve iyi bir sonuç alıp rövanş maçında ilerlemek istiyoruz.

Plzeň kaptanı Luk Hejda, HJK Helsinki ile cenaze düellosu öncesinde düzenlenen basın toplantısında basına yanıt verdi.

Konferans Ligi'nde hiç kaybetmedin, bu maçta özgüvenimi artırmama yardım edebilir misin?
Bu sadece bana yardımcı olmak için tatlım, Avrupa'da biraz farklı oynuyoruz. Oturalım ve sonuçlarını gece göreceğiz. Elbette çorbanın kalitesine saygı duyuyoruz. Fiorentina'nın büyük bir favori olduğunu düşünüyoruz ancak geçmişte daha güçlü rakiplere karşı maçlar kazandık.

Bu kariyerindeki son molan mı olacak?
Bu benim için bir onur, geçmişte pek çok büyük kurtarış yaptım. Tabii bu kadar uzaktayken kullanmamak iyi bir fikir olacaktır. Uyumak istiyoruz, yakın. Sadece biz değil tüm kulüp bunun peşinde. Her birimiz elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız ve bunun neye mal olacağını göreceğiz.