IOS 19 ile birlikte Watchos için Yeniden Tasarımda Sesler

2025 WWDC 2025'te 60 günden az – ve Il Mulino Delle Voices, Apple'ın yeni iOS 19, iPados 19 ve MacOS 16 işletim sistemlerinde kullanıcılara hizmet edeceği anlamına geliyor. Şimdiye kadar, Watchos ile nasıl ilerleyeceğiniz konusunda çok az şey hissedildi. İsrail dergisi, doğrulayıcının şimdi ilk reklamları yaptığını gösteriyor: Sürüm 12'deki Apple Watch işletim sisteminin görsel olarak değişeceği ve diğer yüzeylerde olduğu gibi Visionos'un cam görünümüne yöneleceği söyleniyor.

Yeni kullanıcı arayüzü, ama çok yeni değil mi?

Buna göre, örneğin düğmeler, simgeler, menüler ve kullanıcı arayüzünün diğer öğeleri için vizyonun “öğeleri” sağlanır. Etki, “akan estetik” ile “cesur” ve eskisinden daha şeffaf görünmelidir. Apple Watch simgeleri zaten yuvarlak, Apple cihazlar 2015'te piyasaya sürüldüğünden beri temel yönü yavaş yavaş değiştirmişti. Bu yılın onuncu yıldönümü kullanıcıları ezmeden iyi bir zaman olurdu.

Apple Watch Homecreen ekranı da bir dergi olabilir. İçinden kaydırdığınız simge ızgarası her zaman net değildir, sırayla alternatif listenin görünümü çok fazla kaydırma gerektirir. Apple'ın WWDC-Daadline'ın yırtılmadığı zaman olsa bile, dahili olarak bir tarzda henüz anlaşmadığı söyleniyor. Doğrulama, raporunda bilgilendirilen daireleri ifade eder. Apple'ın tasarımcıları görünüşe göre bu yıl işletim sistemlerini aynı çatının altına getirmek için dikkatli.

Apple Watch Ultra 3 için Sesler

Aynı raporda, doğrulayıcı Apple'ı Apple TV'de Ki-System Apple sistemine getirmek için yazdı ve Apple Watch Ultra 3-CI sonbaharda bekleniyor. Apple TV raftan bir SoCy SoC bulmak için yeterli olsa da, iPhone 16e-A System-in Paketinden A18, Apple Watch'ta tamamen yeni (SIP) bulunmalıdır. Apple, Apple özellikle saat için yeni daha ucuz modeller geliştirmedikçe, Apple Intelligence için aşırı bir sıçrama gerekecek: 8 GB'da 1 GB RAM.

Ultra 3 için bir “özel çip” in dikkate alındığı söylenirken, normal Apple Watch Apple Intelligence modelleri sadece 2026'dan alınacaktır. WatchoS için Moss geninin oluşturulması veya cihazda bildirim özetleri gibi özel işlevler olduğu varsayılmaktadır. Ultra'da şu anda iyileşme ihtiyacı var, Apple geçen yıl sadece Ultra 2'ye yeni bir boya vermişti. İlişkinin ne kadar olduğu görülüyor.

Güncelleme

13/04/2025,

07:37

Saat

Doğrulayıcı, bilgileri için herhangi bir somut kaynak sağlamaz, ancak “ön bilgi” olduğunu yazdığı için iade edilir. Rapor aynı zamanda yeni jestlerden, saat planının elması. Site, geçen yıl iOS 18'in şimdi sadece iOS 19 ile planlanması gereken Visiono'lara benzer bir yeniden tasarım alabileceğini teyit etmişti. Doğrulayıcı ayrıca Apple Watch için yardım dokunuşunda bir spekülasyon (daha önce yanlış) yayınlamıştı.

(BSC)