Hzenki Plzeň Frdek’i evinde içsin, bırak genç Blha gemiye binsin

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Bunun için elimden geleni yapacağım. Ayrıca, benim oynayamadığım zamanlarda oynayan Leo Kaplan var, bu yüzden o artık geçen sezon en yüksek seviyeye çıkan iki metrelik bir yıldız değil.

Vnmm, onun hakkında daha fazla şey biliyorsan vurman önemli. Ağustos Gençler Dünya Şampiyonası üyesi Blha, iki kapı bana sürtündüğü için buna hazırlanmaya çalışıyorum, diye ekledi.

son şampiyon Lovosice ve Novy Vesel’i yenerek iki puan almayı başardı.

Lovosice’ye evde değil diye ihbarda bulunduk. Ama bu konuda panik yapmayın. Plzeň antrenörü Petr tochl, kendimize hangi şeyler üzerinde çalışmamız gerektiğini sorduk ve Frdek’e karşı durumun yine biraz daha iyi olacağını umuyorum, dedi.

Ekibinize bol bol sabır gösterin. Bazı durumlara çok erken gitmeye çalışırlar, yeterince hazırlıklı değillerdir.

Lütfen

Frdek-Mstek’in arkasında iki beraberlik var. Brno’dan Malomice’ye karşı attığı golle kazandı, geçen hafta evinde Dukla’ya 31:33 yenildi. Uzun bir siyah serinin bilincinde olarak Pilsen’e gidiyor, Talent’la reklamda 10 kez mağlup oldu.

Ancak hatırladığım kurtarmalar tamamen basit değildi. Tochl, “Kesinlikle kolay bir şey yapmayacağız, favori rolünü oynamaya çalışmayacağız ve duyarlı bir performans sergilersek yarışı kazanmalıyız” dedi.

Yeni sezonda Frdek-Mstek, Zbrnek ve Choleva’ya eşlik edecek. Çok sayıda hayranı olan Plzeň as ve vm geleneğinde oynanmaktadır. Talenta koçu, play-off’larda harikaydılar, buna çok iyi alıştık dedi.