Hentbolcu Piroch, seyirciler arasındaki ailesini ve İspanyol antrenörün himayesini anlattı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Antrenörde ne kadar heyecanlı, hatta biraz gergin olduğunu görebiliyorsunuz. Onun için bile Euro özel bir şey. Hepimizin birlikte hazırlandığı, havanın kararmaya başladığı ve başlayacağı turnuva, 20 yaşındaki Piroch'un Almanya'ya gitmeden önce memleketi Pilsen'de buluştuğu hafta başında duyuruldu.

Polonya kulübünün koçunu da tanıyor olmanız uygun mu?
Bu iyi. avcı ondan ne bekleyeceğini bilir, sen de senden ne bekleyeceğini biliyorsun. Thorns, sistem, kulüpte de gece de her şey aynı, dolayısıyla her şeyi anlamak benim için kolay. Bu yüzden diğer adamlara açıklamaya, açıklamaya çalışıyorum. Her şeyi hızlı ve İngilizce anlamanın kolay olmadığını biliyorum.

Plzeň'den Piroch klanı

Ji Piroch (50 yaşında)
Harika bir hzenk'ti, Plzeň'den Kovopetrol'le iki kez (1998, 1999) Çek şampiyonluğunu kazandı, yedi kez milli takım forması giydi. Her iki oğlunun da büyüdüğü Fransa'da (Wittelsheim, Mylhzy) yedi yıl çalıştı. *

Ji Piroch Jr. (28 sene)
Çocukken, daha sonra oynamaya karar verdiği futbolla futbol oynadı. Vythl, Viktoria Plzeň'de belden aşağısı felçli bir çocuk olarak büyüdü ama aynı zamanda Pardubice'ye de yerleşti. Böylece Jablonec ve Karvina'da oynadı, 2019 ve 2023'te Praska Dukla'da forma giydi. Kardeşi Tom gibi o da şu anda Polonya'da Odra Opole'de oynuyor.

Peki diğerlerinden biraz önde misin?
Sanırım Panglik'i almakta geç kaldım. (gülümsemek)

Oyun sistemine satın almanız gerekenlere değer mi?
Bunu son toplantılarda anladım. Savunmada ve akışta tüm talimatlara sahip olmalısınız, aksi takdirde her şey çok daha zor olur. Ama olacak. Konsantre olmanız, algılamanız, not almanız gereken videoyla çok oturuyoruz. Gittiğimiz yerlerde defterlerimiz var.

Teknik direktör Sabate'nin milli takıma en büyük katkısı nedir?
Set halinde. Ne kadar profesyonel, detaylara ne kadar meraklı. Kendimizden daha fazlasını beklememiz, kendimiz için en fazlasını istememiz gerektiği duygusuyla gök gürültüsünü ve etrafımızdaki insanları yanımıza alalım. Ve sadece birbirinizin üstünde olun. Kişisel olarak kendimden uzağım, artık eskisi kadar saygı duymuyorum. Ve son iki yıldır sana karşı çok inatçı biri oldum, bunu kesinlikle hissedebiliyorum.

Doğası gösteriyor mu?
Hatta bazı durumlarda daha huysuz da olabilir. Öyle ki ayrıntılara dikkat ediyor, her zaman işe nasıl yaklaşılacağını soruyor. Bunu anlamama yardım et.

Tom Piroch (kırmızılı) yasayı çiğniyor.

Kulüpten haber almak size mi düşüyor?
Sistemde bir hata yaptığımda bunu yazmanız yeterli. Çünkü şu anda bilmem gerekiyor. Ama yine de beni yalnız bırakmayın çünkü çok dişim var.

Euro, ikinizin de Melsungen'de oynadığı Almanya'da düzenleniyor. Çekirdek grupta oynayacağınız Münih'e nasıl gideceksiniz?
Miktar Her şeyi bu amfiye getirdik. Almanya'dan biraz deneyimim var ve orada birinci veya dördüncü ligde oynayabileceğinizi biliyorum ama salon her zaman dolu. Özel bir şey olacak, pek çok hayranımız da Münih'e gelecek. İçeri giremeyiz

Onlar da sana destek olmaya gelecekler mi?
Elbette Pilsen'den bir aile için bir sürü ürün almışızdır muhtemelen. (smv) Ve ülkenin her köşesinden hayranların geleceğini umuyorum. Hiti'de, taraftarların uzaktan hareket etmesi ve parmaklarının çapraz olması durumunda oluşan baskıyı okuyabilirsiniz. Ama bu size salonda oynayacak birisinin olduğu hissini veriyor. Et hayranlarının vc ne dnt, portekizce ve benzeri şeyleri duyacağını biliyorum.

ve Münih'teki Euro'ya

ZPA'ları gruplar halinde programlayın

11 Ocak Perşembe Dno – esko 20.30
13 Ocak Cumartesi Çek Cumhuriyeti – Portekiz 18.00
15 Ocak Pazartesi esko – ecko 18.00

Tüm düellolar aynı zamanda T Sport tarafından da yayınlanmaktadır.

Avrupa Şampiyonası öncesinde eš hzen, zor bir yaşam durumundan geçen ailelere yardım etmek için medya alanı ve destek sağlayan yardım platformu Donio ile işbirliği yaptı.

SH Ondej Zdrhala'nın başkanı, tüm toplumu kapsayan, buna dahil olmanın yenilikçi ve ilham verici bir yolunu bulduğumuzu biliyorum.

Gruptan çıkma yolunda Portekiz ile bir tür düello yapılacak mı? Danimarka, turnuvanın en büyük favorisi ve Çek Cumhuriyeti'nin en zayıf halkası.
Dny ile ilk maç bile sürecek. Mümkün olan en iyi performansı göstermek istiyoruz ve eğer bu kadar güçlü bir takımları varsa onları yenmek istiyoruz. Seni biraz küçümsüyoruz. Her halükarda bizim ortalamanın üzerinde bir performans vermemiz gerekiyor, onların da ortalama bir performans vermeleri gerekiyor. Duygular ve sonuçlarla turnuvaya nasıl girdiğimize bağlı. Ama muhtemelen doğrudur, Portekizlileri kurtaracaktır.

Plock'la Şampiyonlar Ligi'nde tanıştığınız Porto'lu en sevdikleri oyuncuya sorun.
Milli takımda da oynadığınız sistem aynı. Porto'nun kayıtlarına göre video için çok şey hazırladık. Hiçbir maçı hatırlamıyorum, geçen sezon Porto ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamıştık.

Tehlikeler nelerdir?
Hızlı ve akıllı bir oyun oynayın. Bu kadar yüksek bir oyun yok ama debriyajın hareketli merkezi var, pivotla çok oynayın, bire bir, akışta yediye altı oyunu deneyin. Üstelik uzun zamandır antrenörlerinin yönetiminde birlikteler, dolayısıyla bu bir rekabet olacak.

Pardubice'nin stoperi Ji Piroch, Sokolov'la yaptığı maçta ehlileştirildi.

Turnuvadaki ana hedef gruptan çıkmak mı?
ampiont kolay değil, yavaş yavaş ilerlemeniz gerekiyor. Gruptan ikisi karanlık olanlara, yalnızca ikisi ise alt türlere ilerledi. Bu çok. Avrupa toplulukları, bazı istisnalar dışında dünyanın geri kalanından daha iyi durumda. Euro'daki rekabet bu nedenle Dünya Kupası'na benziyor. Ama ilerlemek istiyoruz ve eğer başarılı olursak tekrar oynamak isteriz. Kısa bir süre önce dünya şampiyonasında çeyrek finale çıkan kızlarımıza tezahürat yapmıştık. Bunun tüm Çek ordusu için ne anlama geldiğini biliyoruz ve umarım sizi buna yönlendiririz.