Havel aşilinden ameliyat olacak, birkaç ayı kaçıracak. Plze, Dweh’i test edecek

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Tborsk ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ilk yarısında Viktoria adına ortada oynayan Havel, sol bek pozisyonundan iki gol kaydetti. Ancak çeyrek virajda sakatlandı. Ameliyattan sonra buradayım. At nalı içinde oldu ve ben burada nallamak isterim. Havel, “Mümkün olan en kısa sürede tekrar Viktorka’nın yanında olabilmek için kendimi nekahet dönemine adamaya hazırım,” dedi.

Çek milli takımında beş start alan savunma oyuncusu, 2017 yazında Bohemians 1905’ten Pilsen’e gitti. 2019 sonbaharında Prag kulübüne konuk olarak döndü ve batıya döndükten sonra ahır oldu. başlangıç dizilişinin bir üyesi ve Viktoria’nın dayanak noktalarından biri. Geçtiğimiz lig sezonunda bu takım için 35 golün 29’unu masanın sonunda kaydetti.

Pilsen’den belden aşağısı felçli Filip ihk bana sağlık sorunları verdi. En son Hradec Krlov’u ziyaret eden 20 yaşındaki smaçör, omzundaki sakatlık nedeniyle antrenmanı tamamlayamadı ve ameliyat olmak zorunda kaldı.

Stoper Ludk Pernica iyileşme döneminde onlara katıldı. Bu nedenle Pilsen’de sözleşmesi devam eden defans oyuncusu Radim eznk’in tecrübesi muhtemelen sona doğru devam edecek.

Buna cevaben Vykov’da forma giyen 21 yaşındaki Liberyalı defans oyuncusu Sampson Dweh, testler için Pilsen’e geldi. Cumartesi günkü Chrudi ile antrenman düellosunu kaçıracak.