Gitmesine izin verdiğimde horlayan scootercı, motosikletçiyi boğduğu için yargılanıyor ve kendini savunuyor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz yıl nisan ayında Plzeško'da Petice ile Pchovice arasındaki yolda karşılaşan motosiklet Antonna M. ile scooter Jan Navrtila arasındaki anlaşmazlık trajik bir şekilde sona erdi. Dosyaya göre motosiklet, karanlıkta sürüş yaparken Vvrtil'in scooter üzerinde aydınlatılmamasından rahatsız oldu. Tartışma, 43 yaşındaki motosiklet sürücüsünün binmediği kavgayla sonuçlandı.

Hakim Jan Navrtil mahkemede motosikletçinin kendisine psikopatça saldırdığını ve birkaç kez onu scooterından düşürdüğünü söyledi. Son ve en güçlü tekmenin ardından çukura uçtu. Ne yapacağımı bilmiyordum. Yukarıdan çığlık attı. Beni kovaladığında onu bisikletten düşürmeyi başardım. Sonra yemeğe başladık, suzen kolobk döküldü.

Kavga yolda yaşandı. Motosiklet ayağa kalkmayı başardığında sarılı adam onu yakalayıp okşadı. olmadığı için mağlup oldu. İkisi de yere düştü. Tanık Vra Brzdov, sanığın ön kolunu boynuna doladığını ve yaralı adamın boynunu bağladığını anlattı.

Dosyaya göre ilk etapta motosikletçinin solunum yolu birkaç dakika süreyle kapatıldı. Hakim mahkemede birkaç kez bozuldu. elinde köpek ölçü aleti olduğunu söyledi ve ellerini göğsüne bastırdı. Altından sıktı ve meyve suyu sakinleştiğinde.

Onu kelepçelediğimde homurdandı. Öyle bir heyecan içinde olduğunu düşündük ki uyuyakaldı. Hakime bu yüzden arabayla gidemeyeceğimi açıkladım, çünkü şehirde iki kadın içki içiyordu, bir scooter'a atlayıp uzaklaştılar. Bundan önce kutlamak için iki bira içtiğini ekledi.

Kırık dil ve hasarlı kıkırdak

Yargıç Ji Hladk bugün, cesedi ilk incelediğinde arka planda koyu mor lekeler, gözlerde kan pıhtıları gördüğünü ve kırmızı için tanık işaretleri verdiğini açıkladı. Otopsi, kırık bir dil ve hasarlı kıkırdak ortaya çıkardı. Uzman, bunun bir cahil için tipik olduğunu, boynun bir el veya eller tarafından yumuşatıldığını açıkladı.

Kızarıklık dakikalarca sürer ve bu sırada boyundaki yüzeysel iğneler sıkışacak ve çıkışı duracaktır. Akciğerlerin ve beynin şişmesi. Uzman, ön boynun kızarması durumunda ölüm durumunda da nefes darlığı yaşanabileceğini belirtti. Solunum aktivite enstitüsü Avcının öldüğü ortaya çıktı. Birkaç dakika sonra birkaç nefes alma isteği duydum. Uzman bunun meslekten olmayan biri için iyi olduğunu açıkladı.

Diğer adamın hayatını kaybedebileceği hakimin aklına gelmedi. Navrtil, onu boğazından yakaladığımı hiç hatırlamıyorum, dedi.

Kilolara sarılan tehdit, ölüm ve 16 yıl hapis cezasıyla sonuçlanmasıyla sağlığına kavuştu.