Fiorentina'dan Lazio'ya. Koç Koubek, ilerleme kaydettik, daha fazlasını karşılayabiliriz

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Lazio, FZI Avrupa Ligi'ni dokuz günlük puanla etkiledi, PLZA ESTNCT'yi sona erdirdi, ancak yine günahın olağanüstü oynayacağı eve güveniyor.

Esas olarak Divcs'te kullanıyorum, ancak kendi vuruşunuzda her zaman koubek'i gördüğünüzden emin olun.

Vae'nin stadyumunun büyüsünde mi?
Bence tüm zorunluluklara sahip. İK'nın hayali on ikiını koyan baskıyı vermek harika bir doping, bin kişinin geçişi için BT olmayabilir. Vborn atmosfer vs ene.

Ya Lazia Oekvte?
Zamana göre lanetleniyorlar. NS için EST böyle bir kaliteyi karşılamaktır, bu yüzden n için kolay olmayacaktır.

Ben VM Fiorentine ile kaybeden güveç yardım etmek?
Bu konuda çok zayıfladık, yaralı ve disiplin cezasına çarptı ve BKA'dan gelen çocuklar bankta olmak zorundaydı. O zaman, durum kolay değildi, oyunun stilini ve savunmadan daha fazlasını sivilce etmek zorunda kaldık. Biz başka bir konumdayız, esas olarak ton sinsi olan. Bence o yıl ilerleme kaydettik ve karşılayabiliriz.

Mustvo o yıl nerede hareket etti?
NJAC HRI içti, ancak karanlığın çoğu uzun süre birlikte Deneyim deneyimi hakkında. Onunla özel olacak. Bu, ruhun etrafındaki nitelikleri güçlendirir. Büyük Çar İK, Znan'ın benlik saygısını güçlendirdiği VBR temsilcilerine ulaştı.

Plzesk, Ferencvros'un önünde Miroslav Koubek'e bak.

Raporları biliyor musunuz?
Ligdeki son şey Mark, ML Virza'yı vurmadı, aynı zamanda sunuyor. Birinde ve iki pozisyonda, tam olarak net değiliz, ancak aksi takdirde gövde adanmıştır.

İyi ışıkta, Amar Ocak ayının ışığında gösteriliyor. Sence io nm?
Mememiler için iyi, Bosnalı temsilinde kalmasıdır. Ona verecek bir bonus olduğuna davet etti. Bir bakıma çalışıyor, o harika bir çocuk ve biz çok fazlayız. Diziye koymamız gerekmediğini sıkıştı, ama bakalım Lazia'ya karşı olup olmayacağını görelim.

Misillemede iyi sonuçlar için ne düşüneceksiniz?
Kalitenin yanında olmasını istiyorum. Sonuç daha sonra Pichz iyi bir oyunla, her zaman ödememelidir. Mustva, Real Sociedad, Anderlech veya Ferencvros gibi MT parametreleri olacağından memnun kalacağım.