Evsizler, cinayet teşebbüsü için makası vurdu, mahkeme on yıl boyunca genç adama dayattı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Pilsen'deki bölge mahkemesi, Mladáka'nın karga, istila ve EDN'ye karşı denemesini kabul etti. On yıl boyunca özgürlüğünden cezasını almıştı. Doğuda güvenlik ile hizmet etmek zorunda kaldı.

Böylece, cezanın ısırığı bir formda koruyucu bir psikiyatrik ketendir. Mus'a göre, Nradu Koda TM 40 bin taç olarak ödeme yapın.

Kararın nihai olmadığı gün, şehre girilen ve fazlalığın referansa teslim olduğunu söyledi.

İki evsiz insan Pilsen'deki Borsk Caddesi'nin eşyalarında seyahat etmek için savaşırken, yirmi bir -bir -onear -lold Melka Loskho Red. Annesiyle bir zamanı olduğu için ikisini de biliyordu.

Arkada bıçakladın

Fren'in detaylarına göre, frenler ikinci mui üzerinde oturan ve onu sessizleştiren ve kafasına vuran evsizlere herhangi bir uyarı yapmadı. Ona eğilirken Melka Odeel.

Bununla birlikte, bir süre sonra çatışma delinmiş, yırtılmış ve Tikrt mue sırtının üst yarısında bıçaklanmıştır, Alkinus freni tarif etti. Sadece hızlı ameliyatı tarafından saldırıya uğradı.

Yerde olan evsiz insanın, özellikle sağır olduğu için onu evsiz topluluktan görebileceği varsayılıyordu. Baltayı aldı ve Melka kahverengiye karar verdi. Aniden orada ortaya çıktı. Çok fazla hatırlamıyorum, başım acıttı ve MLK'dım ve evsizlerden ETL Yargıç Tom Bouek'i donuktum.

Melka'nın sokaktaki hayatımla uğraştığı zor. Onun mm'si sadece bir mol ile birlikteydim, onu yetiştirmek için değildi. Benimle Karlov'un çadırında iki MSCE yaşadı, ama sonra onu attım, çünkü saçmalık banyosu altında onu evsiz olarak nitelendirdi.

Hastaneye saldıran bir tür evsiz, sert, NM ve rakibi arasındaki iki çatışmanın Melk'in annesi yayıldığında onu terk eden bir köpek olduğu.

Zihin NJ Patn Starm hakkında. M'nin vermek istediği ve paketlenmiş olduğunuz için alındı. O gün El Yolda ve Elinizde sarsıldın. Baltayı aldım ve Ela, uyuşturucu olduklarını kızdıran Mu kapısında tarif edilen onunla işaretlendi.

Melka daha sonra Loskho Nišna, bir ulaşım caddesinde toplu taşıma durağında 3 yıllık bir MUI verdi. Hafif hafif çiçek.

Saldırdı, Melka yere çarptı ve diz çöktü, böylece Tocch'a devam edemedi. Ama Melka uzaklaşmak istemedi. Gitmesine izin verdiğinde, Stere arabayı aldı ve Hzel NM idi.

İlginç, parke taşını yere vurabildi ve tekrar bıraktı. Bu durum Tyikrt tarafından tekrarlandı. Son Putn'dan sonra, arabalara sarılıp kazın. Ayrılmak için saldırıya uğradı, ama Melka ona sundu. Sonra NM'den sonra atık kaptan şişeleri verdi, fren tarif etti.

Polis hücresinde bile mladk dil

Elinde Mlka Melka Loev'i kırdığında, onu polisi çağırdı ve genç adam polis hücresine girdi.

Ama akarsularla Melka orada bile durmadı. Niil orada battaniye. DNO'da bir polis memurunu önlemek istediğinde, başarısız olduğu şeyi ona vurmaya çalıştı. Polis daha sonra bir kez hücreye girmek zorunda kaldı, çünkü Melka niil yatak. Ona RNA anlatmak istedi ve bu sefer SPN değildi.

Yaptığım şeyden pişmanım, birçok insanı güçlendirdim. Uyuşturucu ve alkolün etkisi altında kaldım. Bunu spching yaptığımdan beri uyuşturucu ve alkolden ayrılmaya karar verdim. Bu bakımdan LBU'ya binmek istiyorum. Ve iteceğim, bir ilaç ekleme yapmak istediğimi yerine getiriyorum, gelecekte Melka'yı yerine getiriyor.

Mladk, bir kalabalık denemek için mahkeme olan evsizleri bıçakladı (13. 12.2024)