Emekli, orman yolundaki adamı doğrudan kalbe bıçakladı. 12 yaşında var

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Yargıç Helena Przybylov iki yıl içinde kıdemli cezalandırdı. Ceza, gelenekle depozitonda sunulur. Ona göre, MUE'nin göğsünden bıçakladığı HL'ye düşecek. Katil m'nin ortağı 950 bin kron ödüyor.

Karar nihai değil, taraflar dava için LHTA'yı korudu.

Mahkemeye göre, böyle bir silah bir silah ve saçma. Köpeği yürümek için kurutuldu, kaçtı, ama sonunda silah delinmişti. Asma açık. Eğer sokmanın yumrukunda ve sonra intikamın intikamından ve kişi bir kişi tarafından sağlandığında ve sadece hak ettiğini gösterdiğinde, Hakimler VI'yı çıkardı.

Cezanın IO'sunu düşünüyordu, ancak Docchi 75 yaşında olduğu için, N Pimen'e göre iki yıllık bir ceza.

Tragdie geçen yıl Tachov bölgesindeki Jedlina köyü yakınındaki yolda JNU'da gerçekleşti. Ptasedmdmdmdmdy yıl yılları arabayla gitmek istedi ve araba türünün onu bloke ettiği konusunda vahşileşti. El, Idium ile, VZ'nin kalıcı şekilde iki tekerleğe bükülmesi gerektiğini kazanmak için.

Estapadestylem Mui, tavşan çubuğuna gizlenen 60 santimetre uzunluğunda çift taraflı keskinleştirilmiş DKU bir göğüs köpeği tarafından delinmiştir.

Silah, peg, kalp ve aortu gönderdi ve au ptee ile sona erdi. Büyük kan ve ölüme yemek yiyin. Mahkeme Lka Hynek Ehulka'nın sadece teorik olmasına rağmen, Chill'in monostu sadece teorik olmasına rağmen.

Kıdemli 10 ve 18 yıl tehdit edildi. Onu öldürdüm, bu açık. Ama farede ML olacağım ya da onu rahatsız edeceğim anlamında suçlu olacağım, sert kıdemli.

Yakınlarda Ml Hops köyü Louky kayboldu, burada keçi ve koyun tuttu. Oraya gitti. Geçen yıl 19. JNA, davetliden döndüğünde, STT arabasını yolda gördünüz.

İletişim ve Kiovatka'yı engelledi. Yaklaşık 10 dakika sildim, sonra yandım. Büyük araba yedeklendi, NJ'nin etrafında koştum küçük bir araba ile. NM ile konuşmak istedim. Ne zaman avcının çatallanması (Idi ed.) Değerli ve kibirli, bu yüzden HL Bohuel'i benimle aldım, mahkemede kıdemli anlattım.

El, kapı arabalarının açık olduğu pencereye. M'den ayrıldılar. Onu NJ Young ve Kiel'den sürükledi. MN'ye karşı ayrıldı. ML hissediyorum, ellerimle. Ben Star Hunter, MM önce kahverengi olmak. Bir epelim vardı. O el dl. Epelin giyinmesini onurlandırdım. Durdu. Eskiden gittim ve ayrılırdım. Ve bir helikopter olduğunda, muhtemelen bir şekilde bir maden, dedi, ona izin verilebilir ve operatif STB'den iki asker olan.

Dead Mue'nin ortağı, kuşlarını tekerleğin arkasında değiştirmek için yolda durduklarını açıkladı. Yolcu koltuğunda çekildiğinde, bir Malu arabası geçti.

Kırmızı araba 10 veya 15 metre sürdü ve durdu. Dışarı çıktı, HL ve El'i NM'ye çıkardı. Tanındı, NJ hakkında iyi hissetmedim. Sakindim ve dışarı çıkmadı, ama dışarıdaydı. Aniden avcının HL'yi NMA'ya çevirdiğini gördüm. Sonunda Gumov Nsada idi. Sonra ona bir hareket verdi ve aniden bir epel vardı. Martin'in oyunu için Mila. Mue'yu duydum, onu nasıl kullanacağımı duydum. Coşku verdi. Kendime Martin'e bağlı olduğumu söyledim. Daha sonra döndü ve ayrıldı, mahkemede mahkemede tarif edildi.

Onu arabada ağladığını, ancak Neel'in altında büyüdüğünü söyledi. Arabayı homurdandım ve o yerde nasıldı. Eller ml podl. Onu çevirdim. Kafa, NM'nin altında Ml RNA kandı. Choptt. Onu öldürdüğünü bıçakladığı yumruk aradım. SM'ye neden olduğu dönüyor ve yemek yiyordu. Sonra arabaya oturdu ve ayrıldı, işaret etti.

Bird, OIVECE yapmaya çalıştı, Opertor bir çip, polis ve bir pervane gönderdi. Kan şehrinde öldü. Yargı LKA, bir EPE'si varsa yaralanabileceğini belirtti. Uzman, büyük bir NSIL yoğunluğuydu.

Doğal olmayan bir komisyonun keteni olarak çalıştı

Ji, arkada ve siyasi bakım için hops. 2006 yılına kadar Cheb'deki KSM temsilcisiydi. 2018'de evet için Bezpartijn olarak koştu, 20. MST'de sona erdi.

2022'deki ilk topluluk seçimlerinde evet 2011 için koştu ve 13. oldu. Belediye Binası için Cheb Konseyi'nin iki komisyonu ve Bezpostná Komisyonu ve Ulusal Menin Komisyonu olarak çalıştı.

Ji hops u nen lenem komisyonu Bezka. Daha az komisyon olan Petr Truhl, Cheb Şehri'nin suçlamasıyla bağlantılı olarak reddedilecek konseyiydi.